vedmed Posted July 24, 2011 Share Posted July 24, 2011 Zdravím Vás, viete mi poradiť ako docieliť aby som mohol používať 2 rôzne global.css pre danú tému. Prospôsobujem si defaultnu temu a hodilo by sa, aby napr. pre hlavnú stránku a cms stránky bol jeden global.css a pre všetko ostatné iný global.css. Tiež aby header.tpl bol použitý pre hlavnú stránku a cms stránky, a iný header.tpl pre ostané časti. Ďakujem pekne Link to comment Share on other sites More sharing options...
tozi Posted February 15, 2012 Share Posted February 15, 2012 Toto by zaujímalo aj mna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_matis_ Posted March 2, 2012 Share Posted March 2, 2012 Ja by som to riešil asi takto: do header.tpl by som dal podmienku {if $page_name eq 'index'} <link href="/themes/prestashop/css/global_1.css" rel="stylesheet" type="text/css" media="all"/> {else} <link href="/themes/prestashop/css/global_2.css" rel="stylesheet" type="text/css" media="all"/> {/if} Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts