WEBDVL Posted July 22, 2011 Share Posted July 22, 2011 Ahoj.Mám taký problém. Včera som prešiel na prestu 1.4.3 a keď chcem pridať CMS blok, vytvorím ho ale nepridá sa... Prikladám foto Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladox Posted July 22, 2011 Share Posted July 22, 2011 neviem, či je to v 1.4.3. inak, ale v moduloch máš nastavené CMS blok? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WEBDVL Posted July 22, 2011 Author Share Posted July 22, 2011 neviem, či je to v 1.4.3. inak, ale v moduloch máš nastavené CMS blok? No v preste 1.4.3 je to tak že otvoríš moduli a tam priamo je CMS ktorý keď dáš nastaviť, zobrazí sa stránka ktorá je aj na foto kde vytváraš CMS bloky. Problém je v tom že ho vytvorím ale vlastne sa nevytvorí Link to comment Share on other sites More sharing options...
WEBDVL Posted July 24, 2011 Author Share Posted July 24, 2011 Nikto nič? Link to comment Share on other sites More sharing options...
otakarw Posted October 8, 2011 Share Posted October 8, 2011 Toto je mozno len vystrel do prazdna ale pre istotu si pozri ci su spravne nastavene prava na zapis a pripadne urob upgrade shopu ak si nerobil nejake extra zmeny. Mat po tom incidente stale 1.3 je celkom odvaha. Radsej upgradni na 1.4.4.1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
WEBDVL Posted October 14, 2011 Author Share Posted October 14, 2011 Akom incidente? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzin Posted October 17, 2013 Share Posted October 17, 2013 Ahoj. Mám podobný problém s blokom CMS.V BO pridám umiestnenie bloku CMS do Ľavého stĺpca a zobrazí sa a funguje OK. Ale keď pridám blok do Pravého stĺpca, je pridaný, tvári sa OK, ale v FO sa v pravom stĺpci nezobrazí. Zároveň mi blbnú odkazy CMS vo Footeri, kde mi zobrazí CMS stránky 1,3,4 ale nechce zobraziť stránku 2 ani stránky s vyšším ID ako 4. Avšak v bloku CMS v Ľavom stĺpci sú zobrazené všetky stránky. Povolenie jednotlivých stránok v BO nepomáha. Dík za nápady. Peter. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrik179 Posted June 2, 2015 Share Posted June 2, 2015 Ja mám problém tiež s CMS. Keď chcem pridať novú podstránku, tak mi vyhodí NEPLATNÝ BEZPEČNOSTNÝ TOKEN. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts