sorindi Posted July 20, 2011 Share Posted July 20, 2011 asa cum am scris si in titlu gasesc in comanda finala mai multe produse decat ar trebui. cel putin un produs. nu are nici o legatura cu produsul comandat, chiar e din categorii diferite. nu am facut niste legaturi intre produse sau alte setari de genul asta.as fi foarte recunoascator daca cineva are o idee cum rezolv problema asta/ multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted July 21, 2011 Share Posted July 21, 2011 precis ca nu la comandat clientul???daca da , atunci uitate la combinati, sa nu ai ceva implicit acolo din greseala,sau pune un modul de super user si poti modifica tu comanda clientului Link to comment Share on other sites More sharing options...
sorindi Posted July 21, 2011 Author Share Posted July 21, 2011 chiar eu am simulat o comanda, am adaugat un produs si la final in BO/order am gasit 2produse. al 2lea dintr-o cu totul alta categorie. sun super bloc nu m-ar ajuta pentru nu stiu care is produsele comandate si care is adaugate aiurea. un lucru este f interesant. suma totala comandata reprezinta doar ce a comandat clientul. mai exact produsele bagate aiurea nu is calculate in pretul final al comenzii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
monova Posted October 7, 2011 Share Posted October 7, 2011 Acu ma zbat si eu cu aceeasi problema la un shop, ideea-i ca mie imi adauga cateodata produse care nici nu mai exista in baza de date, erau ceva produse de teste introduse si sterse de multa vreme Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts