forent Posted July 18, 2011 Share Posted July 18, 2011 Existuje nejaky prestashop modul filter by, alebo filter kde by sa dali specifikovat v danej kategorii od akeho vyrobcu to je? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creator13 Posted August 12, 2011 Share Posted August 12, 2011 Existuje nejaky prestashop modul filter by, alebo filter kde by sa dali specifikovat v danej kategorii od akeho vyrobcu to je? je ich urcite vela... napr. Filter modules... tu mas 2 na vyber... ajaxovy a klasicky. Osobne rozmyslam o kupe ajaxoveho filtra... Link to comment Share on other sites More sharing options...
forent Posted August 15, 2011 Author Share Posted August 15, 2011 Existuje nejaky prestashop modul filter by, alebo filter kde by sa dali specifikovat v danej kategorii od akeho vyrobcu to je? je ich urcite vela... napr. Filter modules... tu mas 2 na vyber... ajaxovy a klasicky. Osobne rozmyslam o kupe ajaxoveho filtra... Kupil som si ajax filter od http://www.presto-changeo.com/en/filter-modules/74-ajax-filter.html Nic lepsie som ani spravit nemohol, ma tolko krasnych nastaveni, a co i len nieco nefunguje tak mi povedia preco a nastavia to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
berka.pavel Posted September 7, 2011 Share Posted September 7, 2011 jj, ajax filter je opravdu dobrá volba, sám jsem jej také pořídil a udělal jsem dobře. kdybys chtěl něco free http://www.prestashop.com/forums/topic/108265-free-module-beautiful-product-filter/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
vipshop.sk Posted September 13, 2011 Share Posted September 13, 2011 jj, ajax filter je opravdu dobrá volba, sám jsem jej také pořídil a udělal jsem dobře. kdybys chtěl něco free http://www.prestasho...product-filter/ to je plateny modul Link to comment Share on other sites More sharing options...
berka.pavel Posted September 13, 2011 Share Posted September 13, 2011 to je plateny modul hned v prvním postu je odkaz na stažení zdarma edit: tak jak vidím, ten modul jim na stránkách nejde stáhnout :-/ kouknu, jestli ho někde nemám edit2: nahrál onen modul spolu s pdf jak nainstalovat beautifilter.zip How to install.pdf Link to comment Share on other sites More sharing options...
peter_m Posted September 21, 2011 Share Posted September 21, 2011 nemas nahodou aj Sold & Reduction Countdown ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bottomlayercz Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 hned v prvním postu je odkaz na stažení zdarma edit: tak jak vidím, ten modul jim na stránkách nejde stáhnout :-/ kouknu, jestli ho někde nemám edit2: nahrál onen modul spolu s pdf jak nainstalovat vypada to ze na 1.5 to asi nepojede .. nezna nekdo nejaky overeny free ajax filter? dik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts