olousek Posted July 18, 2011 Share Posted July 18, 2011 Zdravím,poptávám modul pro propojení PrestaShopu na Aukro.cz.Děkuji za nabídky! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KillDa Posted July 18, 2011 Share Posted July 18, 2011 jak si to představujete? Link to comment Share on other sites More sharing options...
olousek Posted July 19, 2011 Author Share Posted July 19, 2011 Toto propojení existuje pro oxid e-shop, ale pouze pro placenou hostovanou verzi.Aukro má vlastní WebAPI, kterou lze e-shop propojit. Já osobně bych chtěla některé zboží vystavovat na Aukru za pevnou cenu jako v e-shopu, s tím, že při nákupu na Aukru by se e-shop choval, jako kdyby zákazník nakoupil v e-shopu. Tj. mohla bych vystavit fakturu, dodací list. Že byla platba provedena, bych do e-shopu zadávala ručně.Představu mám drobně laickou, v případě dotazů ráda doplním :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zanys Posted September 10, 2011 Share Posted September 10, 2011 Takový modul by se mi velice líbil! A klidně bych si pořádně připlatil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAD-X Posted December 6, 2011 Share Posted December 6, 2011 Doporučuju sledovat podobné novější vlákno http://www.prestashop.com/forums/topic/144119-propojeni-s-aukrocz/ a případně spojit síly... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlastnieshop.cz Posted July 16, 2014 Share Posted July 16, 2014 Ve spolupraci s Aukro.cz jsme vytvořili novou verzi Aukro konektoru pro Prestashop, která je nyní nabízena zcela zdarma! K modulu dostanete poplatkové prázdniny na vystavení zboží. Více informací na webu www.aukrokonektor.cz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts