ebubekirakyol Posted July 13, 2011 Share Posted July 13, 2011 Son zamanlarda tasarladığım iki adet oyuncak sitem. Yorumlarınız bekliyorum...OyuncakyumYumurcak PazarlamaYorumlarınız benim için önemli, yorumlarınızı esirgemeyin.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
elemin Posted July 13, 2011 Share Posted July 13, 2011 renkler koyu kalmış bence açık renkler kullanırsan daha ferah olur kırmızı ve siyah ağır kaçmış benim düşüncem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebubekirakyol Posted July 13, 2011 Author Share Posted July 13, 2011 Yorumunuz için teşekkürler. Peki hangi site için bu söyledikleriniz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted July 13, 2011 Share Posted July 13, 2011 Ebubekir bey e_s_a sizsiniz sanırım. Siteler güzel olmuş. Yanlız yumurcakdunyasi.gen.tr vardı onun arama motoru sıralasına yazık etmişsiniz diye düşünüyorum. Bunlarda da SEF url modu kapalı görünüyor. Onu açarsanız satış performasınız 2 kat artar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebubekirakyol Posted July 14, 2011 Author Share Posted July 14, 2011 Evet benim Mahmut bey. Yumurcakdunyasi.gen.tr isim hakkından dolayı kapatıldı. Artık oyuncakyum.com üzerinden devam ediyoruz. Evet onu açmayı hep unutuyorum.. Hemen açayım en iyisi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted July 14, 2011 Share Posted July 14, 2011 Evet benim Mahmut bey. Yumurcakdunyasi.gen.tr isim hakkından dolayı kapatıldı. Artık oyuncakyum.com üzerinden devam ediyoruz. Evet onu açmayı hep unutuyorum.. Hemen açayım en iyisi. İsminizi deşifre etmiş gibi oldum Yumurcakdunyasi.gen.tr için üzüldüm. Ama oyuncakyum çok daha etkili bir alan adı. Büyük ihtimalle kısa sürede daha iyi bir yere gelir. Arayüz de daha iyi olmuş. Umarım bol satışlı olur. Herhangi bir konuda yardıma ihtiyacınız olursa telefonum sizde var.iyi akşamlar Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebubekirakyol Posted July 16, 2011 Author Share Posted July 16, 2011 Sorun değil ismimi deşifre etmemek gibi takıntım yok. zaten ismime ait domainim var.. Oyuncak üzerinden çıkmaya çalışıyoruz şimdide. Bakalım etkisini göreceğiz domainin. Kısa sürede iyi bir yere gelir muhtemelen çünkü yumurcak dünyasını kopyaladım bire bir. Sadece temayı değiştim. Tasarıma söyledikleriniz için teşekkürler.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted July 16, 2011 Share Posted July 16, 2011 Rica ederim. Bol satışlı olur inş. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bera_ramazan Posted November 3, 2011 Share Posted November 3, 2011 ilk site güzel olmuş ama ikinci sitenin css leriyle biraz daha oynaman lazım Link to comment Share on other sites More sharing options...
yesim Posted July 10, 2012 Share Posted July 10, 2012 Son zamanlarda tasarladığım iki adet oyuncak sitem. Yorumlarınız bekliyorum... Oyuncakyum Yumurcak Pazarlama Yorumlarınız benim için önemli, yorumlarınızı esirgemeyin.. Oyuncakyum güzel ama diğer site açılmıyor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts