webneting Posted July 12, 2011 Share Posted July 12, 2011 Ahoj,potreboval bych pradit, testovali jsme s gopay platby a vytvorili nekolik fiktivnich objednavek, ted bych se je rad odstranil, ale nevim kde.Poradi mi nekdo?Dekuji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkus Posted July 14, 2011 Share Posted July 14, 2011 Z jakého důvodu to potřebuješ vyprázdnit?Já jsem skusil použít modul deletesignleorder, ale pak zase sjem ěl problém že začli se špatně zobrazovat objednané kusy. Jak v administraci tak i zákazníkovi.Oprava nebyla nějak možná, ale byly to asi právě testovací objednávky.Vyřešil jsem to že jsem musel od začátku narvat zboží do jiné instalace.Tudíž nedoporučuji, pokud tě tam extra nebaví, nebo jsem našel někde na foru (už nevím přesně) script, kterej ti je jenom deaktivuje z administrace. Ale já bych je tam nechal raději. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KillDa Posted July 14, 2011 Share Posted July 14, 2011 Já používám tohle řešení: ( sice to nevymaže objednávku z mysql databáze, ale z přehledu ano )../admin/tabs/AdminOrders.php hned na začátku je: $this->table = 'order'; $this->className = 'Order'; $this->view = true; $this->colorOnBackground = true; $this->delete = true; $this->_select = ' V řádku s delete, aby tam bylo true a v přehledu objednávek v adminu ti přibude tlačítko na mazání objednávek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts