glsnkb Posted July 11, 2011 Share Posted July 11, 2011 Tercümeler kısmında alan adlarınını çevirmek istediğimde sayfanın altı boş çıkıyor yani çevirilecek yerler çıkmıyor aynı şekilde diğer diller içinde geçerli. Diğer pdf ,mağaza çeviriler vs tüm bölümlerde herşey normal. Yardım ederseniz sevinirim. Son versiyop kullanıyorum. (1.4.2.5) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted July 13, 2011 Share Posted July 13, 2011 Merhaba;Çeviri dosyalarınızdan birisi bozulmuştur. /prestashop root/config/config.inc.php dosyasından 29-30. satırları bulun aşağıdaki gibi değiştirin. @ini_set('display_errors', 'on'); define('_PS_DEBUG_SQL_', true); Çeviriler bölümünü tekrar açın. Size hata ile ilgili detaylı bilgi döncektir. Hata kodunu buraya yazarsanız çözüm bulabiliriz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted July 18, 2011 Share Posted July 18, 2011 Quote Merhaba;Çeviri dosyalarınızdan birisi bozulmuştur. /prestashop root/config/config.inc.php dosyasından 29-30. satırları bulun aşağıdaki gibi değiştirin. @ini_set('display_errors', 'on'); define('_PS_DEBUG_SQL_', true); Çeviriler bölümünü tekrar açın. Size hata ile ilgili detaylı bilgi döncektir. Hata kodunu buraya yazarsanız çözüm bulabiliriz. eve bu şekilde hatayı görebilirsiniz. ama bu vaya bunun gibi hatalar sunucu ram belleğinin yetersiz kalmasından kaynaklanıyor.kolay gelsin Link to comment Share on other sites More sharing options...
glsnkb Posted August 6, 2011 Author Share Posted August 6, 2011 Dediğinizi yaptım ve aşağıdaki gibi bir hata aldım. Fatal error: Cannot redeclare class Archive_Tar in /var/www/vhosts/domainadı.com/httpdocs/classes/Archive_Tar.php on line 0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
glsnkb Posted October 14, 2011 Author Share Posted October 14, 2011 Hata kodunu verdim ancak bir dönüş olmadı. Hata hala devam ediyor. Yardım edecek kimse yokmu arkadaşlar??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts