teo_g Posted July 11, 2011 Share Posted July 11, 2011 Exista un modul sau un anume script pentru a cere vizitatorului, ca indiferent de modul de comanda (rapida sau membru) sa isi completeze CNP-ul ?CNP-ul imi este necesar pentru facturare spre persoane fizice si stiu ca este necesara inregistrarea la Autoritatea nationala de supraveghere a prelucrarii datelor cu caracter personal (dataprotection.ro).Multumesc !PS versiune prestashop 1.4.3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abh Posted July 12, 2011 Share Posted July 12, 2011 Ma tem ca trebuie sa il adaugi manual. Link to comment Share on other sites More sharing options...
teo_g Posted September 5, 2011 Author Share Posted September 5, 2011 Am revenit cu aceeasi problema deoarece contabilul insista. In fiecare comanda venita de la guest si members, imi apare in BO, un cimp gol: Identification number. Siteul este programat sa-l afiseze adminului dar de ce nu apare si clientului ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkLucas Posted September 5, 2011 Share Posted September 5, 2011 Am revenit cu aceeasi problema deoarece contabilul insista. In fiecare comanda venita de la guest si members, imi apare in BO, un cimp gol: Identification number. Siteul este programat sa-l afiseze adminului dar de ce nu apare si clientului ? Fiindca la momentul cand clientul isi face cont nou pe site-ul tau, nu are optiunea unde sa introduca CNP. Ca sa ai acea optiune trebuie sa modifici niste file manual. Asta iti explica si Abh mai sus cand a spus ca "trebuie sa il adaugi manual". Iar ca sa ceri unei persoane datele personale, precum CNP, prima data trebuie sa fii inregistrat AICI => http://www.dataprotection.ro/ .(Contabuilul nu stia acest lucru?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
teo_g Posted September 7, 2011 Author Share Posted September 7, 2011 Iar ca sa ceri unei persoane datele personale, precum CNP, prima data trebuie sa fii inregistrat AICI => http://www.dataprotection.ro/ .(Contabuilul nu stia acest lucru?) Am specificat in primul meu mesaj ca stiu de acest lucru; nu stiu de unde rezulta din ceea ce am spus ca nu sint inscris la ei (daca aveti nelamuriri la inscriere si doriti sa apelati la citeva indrumari de la cei de la ANSPDC, nu incercati sa telefonati deoarece va va raspunde doar portarul, indiferent de ziua si ora la care sunati) Voi incerca sa fac manual modificarile. Multumesc amindurora ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
boy2litle Posted October 2, 2012 Share Posted October 2, 2012 Fiindca la momentul cand clientul isi face cont nou pe site-ul tau, nu are optiunea unde sa introduca CNP. Ca sa ai acea optiune trebuie sa modifici niste file manual. Asta iti explica si Abh mai sus cand a spus ca "trebuie sa il adaugi manual". Poate cineva sa explice exact unde se fac aceste modificari si ce presupun ele. Cred ca ar fi de folos multora din noi, ce nu suntem programatori. Multumesc tututor cu anticipatie! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazmedical Posted April 20, 2013 Share Posted April 20, 2013 Cum fac sa apara numele si cnp pe factura a celui care face factura www.bazmedical.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cornel_M Posted April 21, 2013 Share Posted April 21, 2013 salutare! pana la gasirea unei solutii, puteti sa redenumiti unul din campurile de la adresa in CNP Link to comment Share on other sites More sharing options...
roliviu Posted April 24, 2013 Share Posted April 24, 2013 eu am setat la country sa aiba obligatoriu "tax identification number" , apoi am redenumit "tax ident number" ca "CNP". iar scrisul din paranteza pt acest camp l am redenumit si pe el in "facturare persoane fizice" .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest cornelm Posted July 19, 2013 Share Posted July 19, 2013 Am introdus DNI (tradus CNP in romana). Ideea e ca vreau sa fac acest camp optional si nu obligatoriu. Ce naiba trebuie sa modific ca nu mai stiu ce sa ii fac Am activat si guest checkout. Versiune PrestaShop™ 1.5.4.1. Orice idee e binevenita....am backupul pregatit Multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts