kullanici Posted July 9, 2011 Share Posted July 9, 2011 Arkadaşlar kurulumu yapıyorum bütün girdiğim bilgileri not alıp adım adım fakat kurulum bittikten sonra install klasörünü silip admin klasörünün adını değiştirdikten sonra admin paneline giriş yapamıyorum acaba yapmam gereken bir işlem daha mı var? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted July 9, 2011 Share Posted July 9, 2011 Merhaba;Biraz daha detaylandırmanızı rica edebilir miyim ? Giriş yapmak istediğinizde tam olarak ne oluyor ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kullanici Posted July 9, 2011 Author Share Posted July 9, 2011 Hiç bişey aynı pencereye tekrar dönüyorum mail ve şifreyi yazınca Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted July 10, 2011 Share Posted July 10, 2011 Hiç bişey aynı pencereye tekrar dönüyorum mail ve şifreyi yazınca Şifre hatalı veya yönetici bulunamadı gibi bir hata almıyorsanız sunucunuz uyumsuz olabilir. Özellikle windows sunucularda oluşan bir problem. Eğer windows IIS kullanıyorsazız php yi ISAPI bileşeni olarak çalıştırınız. CGI olarak çalışınca session cookie yazılamayabiliyor. Son olarak tarayıcınızın çerezleri desteklememe ihtimali var. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts