djmila Posted July 7, 2011 Share Posted July 7, 2011 Dovoluji si tématu zobrazování ceny bez DPH věnovat samotný topic neb sice už se to tu občas někde řešilo ale vždy s nějakým jiným problémem a tato záležitost zanikla.Problém nastává nám těm co obchodují v rámci svého shopu s jinými podniky který stejně jako vy je plátce DPH proto se orientuje v cenách bez daně neb ho dph nezajímá protože to stejně nacpe státu do chřtánu.můžu říct ze 99% velkoobchodů ukazují cenu bez DPH.Prestashop do ver. 1.3.X toto bez problému uměla. ( nerozumím co vedlo tvůrce k tomu to kroku )Proto prosím pište sem nápady, jak toto vyřešit / Ať přepisem nějako souboru nebo pakliže někdo zahlídne modul který by toto řešil/ I špatný nápad se počítá neb může napomoct toto řešit jak nám tak i třeba na slovenském foru kde mají to samé.( možná závěrem je-li někdo schopný napsat v AJ týmu prestashopu co je vedlo k tomu to kroku a jak to vidí do budoucna - Ať vývojáři modulu vědí jestli tomu věnovat čas nebo ne.. pochopitelně s pocitem nějakého výdělku ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tenvelkej Posted July 8, 2011 Share Posted July 8, 2011 přeci na tom vydela ten kdo vytvoři ten modul na zobrazovaní cen bez DPH Link to comment Share on other sites More sharing options...
djmila Posted July 8, 2011 Author Share Posted July 8, 2011 přeci na tom vydela ten kdo vytvoři ten modul na zobrazovaní cen bez DPH modulu není třeba nutno doplnit par vet do tpl a jiz je cena doplnena o cenu bez dphjinak bych si dovolil tvrdit ( ale mozna se pletu ) ze vlastne PS1.4 je tak trochu horka jehla o kterou moc vyvojarum nejde kdyz uz uvolnili betu 1.5 a stabil verzi chteji v zari pustit ( zkousel jsem ji nainstalovat ale k 5 kroku Installation is complete! me to nepusti ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maria_M Posted July 10, 2011 Share Posted July 10, 2011 nie je potrebne nic upravovat v tpl suborochJa to riesim takto:mam vytvorenu dalsi skupinu "Velkoobchod" ktora ma nastavene zobrazovanie cien bez DPH Vsetci velkoodberatelia su zaradeni do tejto skupiny+ mam upravenu Prestu tak aby velkoodberatelia mali zobrazene velkoobchodne ceny (aj atributy maju svoje VO ceny) Link to comment Share on other sites More sharing options...
djmila Posted July 11, 2011 Author Share Posted July 11, 2011 nie je potrebne nic upravovat v tpl suborochJa to riesim takto:mam vytvorenu dalsi skupinu "Velkoobchod" ktora ma nastavene zobrazovanie cien bez DPH Vsetci velkoodberatelia su zaradeni do tejto skupiny+ mam upravenu Prestu tak aby velkoodberatelia mali zobrazene velkoobchodne ceny (aj atributy maju svoje VO ceny) To je pekne , ale pak zase je to pro jednu skupinu ... moje reseni tak jako postaru . zobrazuje se mi cena bez i s DPH na jednou bez nutnosti aby prichozi uzivatel resil do jake skupiny patri .( i kdyz neni registrovany!!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
weit Posted July 12, 2011 Share Posted July 12, 2011 Dvojí ceny je možné zobrazit tímto způsobem: > {if $priceDisplay >= 0 && $priceDisplay <= 2}</pre> <dl>{l s='Price'} {l s='tax incl.'}:{convertPrice price=$product->getPrice(true, $smarty.const.NULL)}</dl>{/if}<br><br>{if $priceDisplay >= 0 && $priceDisplay <= 2}<dl>{l s='Price'} {l s='tax excl.'}:{convertPrice price=$product->getPrice(false, $smarty.const.NULL)}</dl>{/if Link to comment Share on other sites More sharing options...
[email protected] Posted August 30, 2011 Share Posted August 30, 2011 Dvojí ceny je možné zobrazit tímto způsobem:<br/><br/> <br/>{if $priceDisplay >= 0 && $priceDisplay <= 2}<dl><dt>{l s='Price'} {l s='tax incl.'}:</dt><dd class="black"><span id="our_price_display">{convertPrice price=$product->getPrice(true, $smarty.const.NULL)}</span></dd></dl>{/if}<br/><br/>{if $priceDisplay >= 0 && $priceDisplay <= 2}<dl><dt>{l s='Price'} {l s='tax excl.'}:</dt><dd class="red"><span id="our_price_display">{convertPrice price=$product->getPrice(false, $smarty.const.NULL)}</span></dd></dl>{/if}<br/> Funkční to je ale nelze použít kombinace. Pak je to celkem problém. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stana Posted December 5, 2011 Share Posted December 5, 2011 To Ivos: {if $priceDisplay >= 0 && $priceDisplay <= 2} <span id="pretaxe_price"><span id="pretaxe_price_display">{convertPrice price=$product->getPrice(false, $smarty.const.NULL)}</span> {l s='tax excl.'}</span> {/if} <span class="our_price_display"> {if $priceDisplay >= 0 && $priceDisplay <= 2} <span id="our_price_display">{convertPrice price=$product->getPrice(true, $smarty.const.NULL)}</span> {l s='tax incl.'} {/if} </span> V čem myslíš, že je problém při použití kombinací? Link to comment Share on other sites More sharing options...
[email protected] Posted December 11, 2011 Share Posted December 11, 2011 To Ivos: {if $priceDisplay >= 0 && $priceDisplay <= 2} <span id="pretaxe_price"><span id="pretaxe_price_display">{convertPrice price=$product->getPrice(false, $smarty.const.NULL)}</span> {l s='tax excl.'}</span> {/if} <span class="our_price_display"> {if $priceDisplay >= 0 && $priceDisplay <= 2} <span id="our_price_display">{convertPrice price=$product->getPrice(true, $smarty.const.NULL)}</span> {l s='tax incl.'} {/if} </span> V čem myslíš, že je problém při použití kombinací? No prostě pokud používás kombinace, tak to nefunguje. nevím jak ti to napsat. si to zkus v shop Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwooky Posted March 1, 2013 Share Posted March 1, 2013 No prostě pokud používás kombinace, tak to nefunguje. nevím jak ti to napsat. si to zkus v shop Stejný problém s kombinacema jsem měl taky. Ale v PS 1.5.3. - zve finále jsem ale zjistil, že jsem jen špatně manipuloval s kodem, měl jsem to přeházené. Teď to jdu zkusit na 1.4.8.2., protože tam mi to zatím nejde úplně stejně. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwooky Posted March 1, 2013 Share Posted March 1, 2013 No prostě pokud používás kombinace, tak to nefunguje. nevím jak ti to napsat. si to zkus v shop U 1.4.8.2 mi funguje stejný kód jako u 1.5.3. Koukni http://e-vodarny.cz/domaci-vodarny/168-blue-line-pjm101c-nadoba-gws-lezata.html Mám to kvůli vzhledu upravené do tabulky, ale to není podstatné. <table id="our_price_disp"> {if $priceDisplay >= 0 && $priceDisplay <= 2} <tr> <td class="lefttd">{l s='tax excl.'}</td><td><span id="cen"><span id="pretaxe_price_display">{convertPrice price=$product->getPrice(false, $smarty.const.NULL, 2)}</span></span></td></tr> <tr> <td class="lefttd">{l s='tax incl.'}</td><td><span id="cen1"><span id="our_price_display">{convertPrice price=$productPrice}</span></span></td></tr> <!--{if $tax_enabled && ((isset($display_tax_label) && $display_tax_label == 1) OR !isset($display_tax_label))} {if $priceDisplay == 1}{l s='tax excl.'}{else}{l s='tax incl.'}{/if} {/if}--> {/if} </table> Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpfdtn Posted March 11, 2013 Share Posted March 11, 2013 Zdravím všetkých! práve riešim tento problém, žiaľ mi nie je jasné v ktorom súbore treba spraviť Vami popisované zmeny. Vopred ďakujem za radu. P.S.- mam nainštalovanú ver_1.5.3.1 Dalibor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwooky Posted March 11, 2013 Share Posted March 11, 2013 product.tpl Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpfdtn Posted March 11, 2013 Share Posted March 11, 2013 pekne dakujem! na šupu v poriadku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts