myrize Posted February 1, 2009 Share Posted February 1, 2009 Yönetim Ofisi >> Modüller >> Ana Sayfa editörüGidiyorum giriş sayfasında değişiklik yapamıyorum hangi dosyaya 777 vermeyi unutmuşum yardımcı olursanız çok sevinirim saygılar hata mesajı.Lütfen editör dosyasının yazılım izinlerini kontrol ediniz Link to comment Share on other sites More sharing options...
myrize Posted February 1, 2009 Author Share Posted February 1, 2009 Bayadır araştırıyorum küçücük bir sorunda takılı kaldım site çok güzel çalışıyor çokta hoşuma gitti birisi bana yardımcı olsun lütfen Link to comment Share on other sites More sharing options...
sase Posted February 1, 2009 Share Posted February 1, 2009 Bayadır araştırıyorum küçücük bir sorunda takılı kaldım site çok güzel çalışıyor çokta hoşuma gitti birisi bana yardımcı olsun lütfen modules klasörüne, alt klasörlerine ve tüm dosyalarınayazma iznini (CHMOD) 777 yapın.Selamlar ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
myrize Posted February 1, 2009 Author Share Posted February 1, 2009 evet modules kılasorürünü ve ınun içindeki klasörleride www.cay.gen.tr zaten onu yapmadan kurulmazki yanlız modules >> klasör >> onun içindekı klasörlerde olacakmı Link to comment Share on other sites More sharing options...
myrize Posted February 1, 2009 Author Share Posted February 1, 2009 Sorun çözülmüştür uzun çabalar sonunda. PM ile yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara teşekkür ediyorum konu kilitlenebilir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozsari Posted February 9, 2009 Share Posted February 9, 2009 Yönetim Ofisi >> Modüller >> Ana Sayfa editörüGidiyorum giriş sayfasında değişiklik yapamıyorum hangi dosyaya 777 vermeyi unutmuşum yardımcı olursanız çok sevinirim saygılar hata mesajı.Lütfen editör dosyasının yazılım izinlerini kontrol ediniz arkadaşlar bendede aynı sorun var nasıl halletiyseniz buraya yazrmısınız lütfen Link to comment Share on other sites More sharing options...
izmen Posted March 7, 2009 Share Posted March 7, 2009 aynı sorunu yaşıyorum... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Presta-TR Posted March 7, 2009 Share Posted March 7, 2009 merhabalar,CHMOD Dosya izini verme işlemi için Hosting panelinizden yada FTP programınızdan dosyalarınıza ulaşıp Panelden Permission kısmından 777 vererek yada FTP programından öznitelikler / özellikler penceresinde 777 vererek bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz..teşekkürler.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts