dark.plazma Posted July 5, 2011 Share Posted July 5, 2011 Zdravim,mám problém nevim proč, ale cokoliv změnim v katalogu u kategorií tak se na hlavní stránce nic neobnoví.Pořád tam je: Ipods, Accesories, laptops, když na jednotlivý kliknu, tak změní na Autosedačky, Kočárky, Doplňky a píše, že kategorie už neexistuje. Nechápu co s tim. Mrkněte se:http://zkouskashopu.own.cz/klikněte na nějakou kategorii a zajímavé je, že v katalogu v administraci neni žádná vytvořená kategorie, vše jsem smazal. Neni někde nějaká aktualizace nebo něco ? Nevím už co dál.+ dodatek, zmizela mi ikonka Přidat k oblíbeným, aktivuje se někde ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djmila Posted July 6, 2011 Share Posted July 6, 2011 Zdravim,mám problém nevim proč, ale cokoliv změnim v katalogu u kategorií tak se na hlavní stránce nic neobnoví.Pořád tam je: Ipods, Accesories, laptops, když na jednotlivý kliknu, tak změní na Autosedačky, Kočárky, Doplňky a píše, že kategorie už neexistuje. Nechápu co s tim. Mrkněte se:http://zkouskashopu.own.cz/klikněte na nějakou kategorii a zajímavé je, že v katalogu v administraci neni žádná vytvořená kategorie, vše jsem smazal. Neni někde nějaká aktualizace nebo něco ? Nevím už co dál.+ dodatek, zmizela mi ikonka Přidat k oblíbeným, aktivuje se někde ? Zkus resetovat modul ( doporucujeme- taktez novinky ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted July 7, 2011 Share Posted July 7, 2011 Kategorie se ukládají do cache (/tools/smarty/cache). Při administraci kategorií by to mělo fungovat správně. Hledal bych někde tady. Vymazání cache způsobí její obnovení. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djmila Posted July 7, 2011 Share Posted July 7, 2011 Ja mam jiny problem kategoriemi a to : do verze 4.0.1 urcite funguje to, aby slo kliknout na modulu kategorie na slovo ( kategorie ) jako je to treba u vyrobcu, atd a to vas presnerovalo na home kde jste mel kategorie vypsane( s obrazky pro lepsi orientaci ) . proste paklize jste mel vice kategorii pak toto bylo efektivni a prehlednejste nuceni proste pouzivat jen tu roletku ... ( obrazky kategorii jsou v tuto chvilku k nicemu ) nebo neco delam spatne ale jak rikam na jednom webu mam 1.4.1 a funguje to na 1.4.3 jiz nikoliv . ( navic i modul je lehce jiný) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts