djmila Posted July 4, 2011 Share Posted July 4, 2011 Jsem unavený a špatně vidím nebo zmizelo "SEARCH" tady na foru ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DavidM Posted July 4, 2011 Share Posted July 4, 2011 Taky to nevidím ...... Jsme asi slepí dva Link to comment Share on other sites More sharing options...
otakarw Posted July 4, 2011 Share Posted July 4, 2011 Mne naviac nesla nacitat vobec stranka prestashop.com tak som siel na spravodajstvo a ze daki chlapci v rakusku nasli 10.000€ a odovzdali to na policii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted July 5, 2011 Share Posted July 5, 2011 Hledání zmizelo. http://www.prestashop.com/forums/search/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
djmila Posted July 5, 2011 Author Share Posted July 5, 2011 Hledání zmizelo. http://www.prestashop.com/forums/search/ Děkuji ... toto mi stačí ( snad kluci francouzský nebudou chtít zpoplatnit i SEARCH.... hold pak blbá otázka bude dost drahá) Link to comment Share on other sites More sharing options...
otakarw Posted July 5, 2011 Share Posted July 5, 2011 Dik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tenvelkej Posted July 5, 2011 Share Posted July 5, 2011 Hledání zmizelo. http://www.prestashop.com/forums/search/ Děkuji ... toto mi stačí ( snad kluci francouzský nebudou chtít zpoplatnit i SEARCH.... hold pak blbá otázka bude dost drahá) a nekteři český lidi si furt myslej že jen mi češi chcem za neco platit .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caleydon Posted July 5, 2011 Share Posted July 5, 2011 Staci citat...http://www.prestashop.com/forums/viewannounce/118125_69/Pani z francie ale ostranili iba odkaz, nie funkcionalitu Link to comment Share on other sites More sharing options...
KillDa Posted July 6, 2011 Share Posted July 6, 2011 to je vtip? co to ma za vyznam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caleydon Posted July 6, 2011 Share Posted July 6, 2011 No to je tak, ako s celym PrestaShopom Nic nie je robene dokladne Link to comment Share on other sites More sharing options...
KillDa Posted July 6, 2011 Share Posted July 6, 2011 To je teda něco, čím dal tim vic me stvou že uz jsem si pred par dny cetl nejaky zaklady o Magentu a tohle je jediny misto kde se muzes neceho dopidit a oni to jeste takhle zaseknou. Chci delat novy eshop, tak jsem se rozhodl pro 1.4.3 a tam toho nefunguje .... voloviny jako ze kdyz kliknes ve vypisu v kategorii na dalsi strana, tak skoci bila stranka, jak je filtrovani podle features, tak na to klikas a nic to nefiltruje, porad se to zobrazuje stejne, o prekladu nebudu radsi mluvit, to bych uz musel psat sproste a to nechci. Ja to budu tak jeste den zkouset a pak pujdu na FTP, dam ctrl+A // delete - ok a bude klid a ať žije Magento. Tohle forum je nejdulezitejsi vec pro Prestashop, protoze kdyz si to tu nenajdes, vyjde te Presta dráž než komerční řešení. Fakt, to je něco ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted July 6, 2011 Share Posted July 6, 2011 Lidi, nevím co šílíte. Prostě se fórum stalo terčem nějakého útoku, tak odstavili hledání do doby než zprovozní nějakou capchu. Odkaz nahoře vše řeší. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tenvelkej Posted July 6, 2011 Share Posted July 6, 2011 To je teda něco, čím dal tim vic me stvou že uz jsem si pred par dny cetl nejaky zaklady o Magentu a tohle je jediny misto kde se muzes neceho dopidit a oni to jeste takhle zaseknou. Chci delat novy eshop, tak jsem se rozhodl pro 1.4.3 a tam toho nefunguje .... voloviny jako ze kdyz kliknes ve vypisu v kategorii na dalsi strana, tak skoci bila stranka, jak je filtrovani podle features, tak na to klikas a nic to nefiltruje, porad se to zobrazuje stejne, o prekladu nebudu radsi mluvit, to bych uz musel psat sproste a to nechci. Ja to budu tak jeste den zkouset a pak pujdu na FTP, dam ctrl+A // delete - ok a bude klid a ať žije Magento. Tohle forum je nejdulezitejsi vec pro Prestashop, protoze kdyz si to tu nenajdes, vyjde te Presta dráž než komerční řešení. Fakt, to je něco ... tak to bych neřikal .. že presta vyjde draž než komerčni řešeni to neni pravda ... kdyz se věnuješ kapku preste aa pochopiš to tak to je v pohode ... a nenechaš si prestu nainstalovat a nastavit od "profiků" cca za 7000 Kč ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
KillDa Posted July 6, 2011 Share Posted July 6, 2011 to snake55 ja vim, vzdyt ja mam prece tu nasi Prestu taky rad , ale posledni dobou ... asi me hodne pridelava vrasky ta 1.4. Nedalo mi to, chtel jsem to zkusit, ale je to peklo, peklo, peklo. 1.3.3 forever "profiky" ignoruju, ale nasel jsem tady nekolik kvalitnich lidi kteri vedi co a jak. Ale vazne, mluvim ted treba o led-tech.cz Udelal jsem si tam toho mraky sam, to nebyly ani dny, ani tydny, ale mesice nad kody a "přečetl jsem české i anglicke forum ze 71 %. " a i tak jsem do toho musel celkem hodne penez pustit a kdyz si to tak poscitam vsechno dokupy. Mozna to vazne nebude az tak vyhodny. Ale ten led-tech mam snad uz vychytanej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caleydon Posted July 6, 2011 Share Posted July 6, 2011 @KillDa: samozrejme sa aj u teba dost lahko da najst par preslapov. Ja tam vidim hned 2 generalne technicke a to som sa nepohol ani z titulnej stranky Link to comment Share on other sites More sharing options...
KillDa Posted July 6, 2011 Share Posted July 6, 2011 no vidis to, ty jsi stejne takovy tajnustkar tak mi napis pls na mail nebo skype, dame to dokupy ... a to je o cem mluvim, Caleydon je samozrejme levny profik ale zase to bude žrát penize Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caleydon Posted July 6, 2011 Share Posted July 6, 2011 Nie som tajnostkar. Davam len klientom technicku vyhodu oproti tym, ktori si robia instalaciu sami (alebo im ju robi tzv. "profik") a ani nevedia, ze to maju urobenu zle. Klienti neplatia za instalacku PS ani za spustenie instalacneho skriptu ale za know-how ktore nie je ani zdaleka na fore Link to comment Share on other sites More sharing options...
KillDa Posted July 6, 2011 Share Posted July 6, 2011 no jasne, tak ale snad me v tom nenechas?? napis, nejak se urcite domluvime Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts