emrah5.8 Posted July 4, 2011 Share Posted July 4, 2011 Prestashop 1.4 türkçe kurdum kurulumda herhangı bir sorun cıkmadıpanele girip modulleri duzenlemek ıstedıgımde bos bı sayfa cıktıtüm modullerı sildigimde sorunsuz acılıyo sayfa ama 1 2 tane modul atıyorum aynı sorun cıkıyo yenıdenne yapmam gerekıyo1.4.3 ingilizce surumunde sorun yok bunu nasıl turkçeleştırırım ..tüm moduller ısıldıkten sonra panelden modul eklemek ıstedım ama zip ve rar dosyalarını kabul etmedi..Yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkurler.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emrah5.8 Posted July 4, 2011 Author Share Posted July 4, 2011 Yeni bir hata daha prestashop 1.4 klasorundeki config/config.inc.php icindeki@ini_set('display_errors', 'off'); off degerini on yaptım ve panel dekı mosul sayfasındakı hata sebebının ne oldugunu ogrendımsorun modules/gvp klasoru olarak gorundubu klasoru sıldım ve sonucu resım olarak da atımModüllerde kodlama hataları tespit edildi dıye bı hata cıktı sımdı napmam gerkıyo :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
yilmaz68 Posted April 5, 2012 Share Posted April 5, 2012 1.4 türkçe dil paketini nerden indirdiniz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEG Venture Posted April 5, 2012 Share Posted April 5, 2012 gvp modülünü silin ve mümkünse database'de modülün enable değerini 0 yapın. Hata o modülden kaynaklanıyor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted April 6, 2012 Share Posted April 6, 2012 bu hata genellikle sunucu önbelleğinin yetersizliğinden kaynaklanıyor . sizin ihtiyarcınız olmayan modülleri silip deneyebilirmisiniz. mesala yurtdışı ödeme modulleri gibi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted April 7, 2012 Share Posted April 7, 2012 Herkese merhaba; Sorunun tek sebebi prestashop'u yanlış yerden indirmeniz. http://www.prestashop.com/forums/topic/149248-onemli/page__p__720344?do=findComment&comment=720344 burayı okuyunuz. ayrıca lütfen başlık açarken "ACİL" yazmayınız. Burası hastahane değil. Her başlığın önemi aynıdır. Konu kapatılmıştır. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts