webneting Posted July 4, 2011 Share Posted July 4, 2011 Ahoj, pomuze mi nekdo, kdyz nahraji novou sablonu pro prestahop 1.4 a dam ulozit napise mi to tyto 3 chyby.3 chybyconfig.xml v cestě k Vašemu tématu chybí.This theme may not correctly use "display store location". Nemůžete vypnout tuto funkcí na této stránceconfig.xml soubor tématu nebyl vytvořen pro tuto verzi PrestaShopu.nevim si rady.diky moc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tenvelkej Posted July 5, 2011 Share Posted July 5, 2011 Ahoj, pomuze mi nekdo, kdyz nahraji novou sablonu pro prestahop 1.4 a dam ulozit napise mi to tyto 3 chyby.3 chybyconfig.xml v cestě k Vašemu tématu chybí.This theme may not correctly use "display store location". Nemůžete vypnout tuto funkcí na této stránceconfig.xml soubor tématu nebyl vytvořen pro tuto verzi PrestaShopu.nevim si rady.diky moc co na tom nechapeš? nemas ve slozce s novím theme soubor config.xml podivej se co v tom souboru je ve starym theme , kdyz tam nebude nic duležityho tak ho skus vytvořit prazdnej a nakopirovat na ftp . ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
webneting Posted July 5, 2011 Author Share Posted July 5, 2011 jasne uz jsem to nasel, omlouvam se, naseljsem to hned po tom co jsem to napsal, ale chyba byla ze jsem tema pro prestashop 1.3 a ne pro 1.4. DíkyStejne mam problem, a hledal uz tady vsude. Naistaloval jsem modul Essox 0.1, mam i sprvne ID a ostatni integracni veci od Essoxu, ale kdyz chci platit pres tento splatkovy nastroj napise mi to ze nema priprazenou sablonu pro modul validation, to uz jse opravdu v koncich.Diky za pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tenvelkej Posted July 5, 2011 Share Posted July 5, 2011 jasne uz jsem to nasel, omlouvam se, naseljsem to hned po tom co jsem to napsal, ale chyba byla ze jsem tema pro prestashop 1.3 a ne pro 1.4. DíkyStejne mam problem, a hledal uz tady vsude. Naistaloval jsem modul Essox 0.1, mam i sprvne ID a ostatni integracni veci od Essoxu, ale kdyz chci platit pres tento splatkovy nastroj napise mi to ze nema priprazenou sablonu pro modul validation, to uz jse opravdu v koncich.Diky za pomoc kdyz vyřešis dotaz i kdyz neni zodpovezenej tak to napis a označ solved at nad tim nemuseji ostatni bloumat ... dik musis upravit cestu k souboru validation.tpl , nebo napis tvurci modulu Link to comment Share on other sites More sharing options...
webneting Posted July 9, 2011 Author Share Posted July 9, 2011 jasne uz jsem to nasel, omlouvam se, naseljsem to hned po tom co jsem to napsal, ale chyba byla ze jsem tema pro prestashop 1.3 a ne pro 1.4. DíkyStejne mam problem, a hledal uz tady vsude. Naistaloval jsem modul Essox 0.1, mam i sprvne ID a ostatni integracni veci od Essoxu, ale kdyz chci platit pres tento splatkovy nastroj napise mi to ze nema priprazenou sablonu pro modul validation, to uz jse opravdu v koncich.Diky za pomoc kdyz vyřešis dotaz i kdyz neni zodpovezenej tak to napis a označ solved at nad tim nemuseji ostatni bloumat ... dik musis upravit cestu k souboru validation.tpl , nebo napis tvurci modulu Díky moc za pomoc, jdu se podívat na to tpl a uvidím. Modul jsem stáhl s prestashop.com, tak uvidím, díky za pomoc, už sse polepším. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts