sunandmoon21 Posted June 30, 2011 Share Posted June 30, 2011 Sziasztok,Tudja valaki, hogy azt hogyan lehet megoldani, hogy az admin kapjon emailt arról, ha egy felhasználó regisztrált a webshopban?Köszi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted July 8, 2011 Share Posted July 8, 2011 még nem csináltam ilyet, de ha csinálnék valahogy így állnék neki:kikeresném a mail mappából hogy melyik html sablont küldi el a motor regisztrációkor az ügyfélnek, nem emlékszem fejből melyik talán az account. megkeresném ezt a sablont melyik php-ből küldi ki a motor, és egyszerűen melléfűzném az enyémet /gondolom a felh. email címe mivel mindig változik ezért változóban van, ez mellé fűzném oda direktbe az enyémet, hiszen az (gondolom én) sohasem változik/. így kiküldené neki is, utána meg nekem is. valahogy ezen az úton indulnék el.hirtelen ezt találtam, nézd meg hogy ez egyáltalán segítség-e: http://www.prestashop.com/forums/viewthread/10305/modules___development/module_customerregistration_management Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted July 8, 2011 Share Posted July 8, 2011 használd ezta html-t le kell magyarosítani memberalert.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
NPeti Posted July 10, 2011 Share Posted July 10, 2011 Értem, hogy azonnal, több információ kell, mi zajlik a shopban, de mit lehet kezdeni a regisztrált, de nem vásárló felhasználóval?Miért kell értesítés erről, és miért nem elég a BO-on megnézni.Nálam ebben a hónapban 24 regisztrációból 16 rendelés született. A 8 főt soron kívül kellene bombáznom valami ajánlattal? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sunandmoon21 Posted July 11, 2011 Author Share Posted July 11, 2011 Sziasztok,Köszi az infot, időközben rátaláltam a Member Alert modulra amit Feri is belinkelt és az tökéletesen működik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts