catalinm75 Posted June 29, 2011 Share Posted June 29, 2011 Salut, tuturor!Sunteti amabili sa-mi spuneti si mie un site de unde pot lua teme de prestashop gratis?Ca, pana acum, n-am gasit nimic. Ce-am gasit, erau tzepe pe fata, ma ducea in "404", sau nu era gratis....Multumesc anticipat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
monova Posted June 30, 2011 Share Posted June 30, 2011 Salut,Nu vreu sa-ti narui sperantele, dar nu prea gasesti, sau daca gasesti is niste pocnitori. Eu zic sa te pui sa-ti editezi singur tema, in 2-3 zile ai dat-o gata. In principiu ai de modificat vo 40-50 de fisiere in total maxim sa-ti iasa ceva calumea.Bafta Link to comment Share on other sites More sharing options...
alxsashu Posted July 5, 2011 Share Posted July 5, 2011 salut!o mica cautare pe google "free prestashop templates" si apar destule rezultate ex:http://www.webtemplatesblog.com/archives/2010/08/12/15-free-prestashop-themesinsa pentru versiunea 1.4 nu prea se gasesc teme gratuite care sa merite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
monova Posted July 5, 2011 Share Posted July 5, 2011 Si eu ce am zis mai sus ? crezi ca mai instaleaza cineva 1.3 in iunie/iulie ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alxsashu Posted July 5, 2011 Share Posted July 5, 2011 din moment ce omul nu a gasit nici o tema pentru versiunea 1.4 si poate nu detine cunostiintele necesare ca sa poata edita singur o tema se poate reorienta catre vers.1.3.6 sau 1.3.7 unde se pot gasi ceva teme gratuite.referitor la intrebare respunsul este da,cred ca mai sunt destui care instaleaza o versiune mai veche,unul din motive este enumerat mai sus altul poate fi ca o versiune noua nu este mai stabila ca una veche,motive se pot gasi pentru a instala versiunea mai veche.Cu stima Link to comment Share on other sites More sharing options...
monova Posted July 6, 2011 Share Posted July 6, 2011 Ok, mai putin si o iei ca ceva personal Cedez Link to comment Share on other sites More sharing options...
alxsashu Posted July 6, 2011 Share Posted July 6, 2011 salut!nu am vrut sa para acest lucru,doar am raspuns la intrebarea dvs.,subiectul il consider inchis.Toate cele bune Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaulM-pack Posted August 13, 2011 Share Posted August 13, 2011 On 6/29/2011 at 2:30 PM, catalinm75 said: Salut, tuturor!<br/><br/><br/>Sunteti amabili sa-mi spuneti si mie un site de unde pot lua teme de prestashop gratis?<br/><br/>Ca, pana acum, n-am gasit nimic. Ce-am gasit, erau tzepe pe fata, ma ducea in "404", sau nu era gratis....<br/><br/><br/>Multumesc anticipat! Salut, Aici gasiti o tema free http://www.prestashop.com/forums/topic/112529-free-14-theme-clothes-store-by-prestadesignercom-you-must-see-it/page__hl__prestadesign Arata foarte bine si este compatibila cu 1.4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
corint1 Posted September 2, 2011 Share Posted September 2, 2011 On 7/5/2011 at 4:06 PM, monova said: Si eu ce am zis mai sus ? crezi ca mai instaleaza cineva 1.3 in iunie/iulie ? ti sfarsitul lui august a demonstrat ca merita sa cauti 1.3.xx .... oricum iti urez succes cu presta si mai ales cu versiunile ce vor urma ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts