qwert Posted January 30, 2009 Share Posted January 30, 2009 Zdravím všechny...Začal jsem nedávno používat prestu a vše bylo ok. Nahrál jsem verzi Version 1.1.0.5 a na ní češtinu z tohohle fóra cs-2009-01-05_001.zip ze stránky http://www.prestashop.com/forums/viewthread/830/P150/czech_translation_in_progress... vše je ok čeština běží ale je problém v mailech. Když jsem v EN verzi tak posílat jdou ale jsem li přeplý na CZ jazyk tak se mi naodešle ani jeden mail a napíše to že Chyba: parametry mailu jsou porušené... Zkoušel jsem to překopírovat z en do cs a pak sám přeložit, ale také to psalo stejnou chybu. K chybě dojde při posílání jakéhokoliv mailu ať při objednávce mail zákazníkovi tak mě jako adminovi....Neví te si s tím někdo rady děkuji... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajik Posted January 30, 2009 Share Posted January 30, 2009 Protože máš přepsané template, proto ti nefunguje odesílání mailů. Přečti si v sekci, kde jsi stahoval češtinu, vše až do konce a bude ti to jasné, v dalších překladech už je to vyřešeno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwert Posted January 30, 2009 Author Share Posted January 30, 2009 Ok díky za odpověď vyřešeno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Z@x Posted February 12, 2009 Share Posted February 12, 2009 Řešil ještě někdo podobný problém? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts