rastio Posted June 25, 2011 Share Posted June 25, 2011 má niekto slovenčinu do 1.4.3?Alebo verziu ktorá sa hneď inštaluje slovensky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caleydon Posted June 28, 2011 Share Posted June 28, 2011 Slovenčina pre PrestaShop 1.4.3 existuje, ale na komerčnej báze.Ak chceš slovenčinu zdarma, na prestashop.com/en/downloads/ nájdeš pre 1.4.2.5 a môžeš si ju sám doprekladať pre aktuálnu verziu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
otakarw Posted July 2, 2011 Share Posted July 2, 2011 Oficialne preklady nainstalujete aj cez administraciu. Uz som doplnil aj verziu 1.4.3. Robil som nejake upravy v preklade. Bol som trosku zaneprazdneny, ale uz by to malo fungovat. Bohuzial v oficialnej verzii nie su obsiahnute vsetky stringy, pretoze sa nedaju prelozit ani nahrat, je to problem na strane presta teamu. Skuste to v administracii, ak Vam bude toho chybat vela, tak radzsej nainstalujte moj balik exportovany priamo z 1.4.3, ktory obsahuje vsetky stringy. Ak chcete plnohodnotny preklad, ktory som importoval na oficialny server tak ten najdete tu:http://www.prestashop.com/forums/viewthread/99300/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
geetee96 Posted July 6, 2011 Share Posted July 6, 2011 kde sa da zohnat rozobrana slovencina na subory? nie sk.gzip ale vsetko zvlast? na 1.4.3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
otakarw Posted July 7, 2011 Share Posted July 7, 2011 Nikde, ale da sa rozobrat cez 7zip vo Windowse alebo v linuxe po premenovani koncovky z gzip na tar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Battleko13 Posted July 21, 2011 Share Posted July 21, 2011 Mne zas pekne extrahovalo balik .gzip ale ked v samotnom e-shope zmením jazyk ostane tam angličtina aj keď mi to hlási a vidím že jazyk bol zmenený. Ďakujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts