Kexo Posted June 22, 2011 Share Posted June 22, 2011 Ahojte,akurát robím svoj e-shop a mám svojho dodavatela. Tento dodavatel ma svoj eshop kde ma tak 10 000 produktov. Poskytol mi cely jeho zoznam produktov v XML a taktiez aj cennik.Vedeli by ste mi poradit ako ho importujem alebo ako s nim pracovat. ???Ide mi hlavne o to aby sa automaticky alebo mozno aj manualne dali aktualizovat vsetky produkty naraz.Rucne by som nebol schopny kontrolovat jeho ceny ktore sa menia kazdy den a hlavne kazdy den pridavaju a odoberaju produkty ktore by som mal ja v ponuke ale on by ich nemal na sklade. Nakolko ja mam velkoobchodne ceny tak tie su nizsie ako pre konecnych spotrebitelov a preto by som potreboval nech mi na kazdy produkt nahodi cca 20% maržu. Potom by som si mohol rucne na vybrany produkt zase cenu znizit.Vedeli by ste mi poradit ako mam teda postupovat ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caleydon Posted June 22, 2011 Share Posted June 22, 2011 Ak by si chcel len jednorazovo urobit import z .csv, da sa pouzit vstavany nastroj pre import.Ak vsak chces pravidelnu aktualizaciu poloziek obchodu s ponukou dodavatela, musis oslovit niekoho, kto sa programatorsky venuje importom do PrestaShopu. Odporucat mozem http://presta-addons.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kexo Posted June 22, 2011 Author Share Posted June 22, 2011 mne by nevadilo keby si raz tyzdenne musim aktualizovat eshop aj rucne. Len neviem ako sa s tym robi. Nikdy som neimportoval nejake veci cez XML tak potrebujem nejake vysvetlenie. Alebo aspon kde zacat. Niesom zas blby z toho ... len som to nikdy nerobil :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caleydon Posted June 22, 2011 Share Posted June 22, 2011 Kexo, nemusis to tu vysvetlovat, proste sukromne oslov ludi ktori sa venuju tomuto typu programovania aplikacii. Forum ti ten import nenaprogramuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
cikon95 Posted September 21, 2011 Share Posted September 21, 2011 mne by nevadilo keby si raz tyzdenne musim aktualizovat eshop aj rucne. Len neviem ako sa s tym robi. Nikdy som neimportoval nejake veci cez XML tak potrebujem nejake vysvetlenie. Alebo aspon kde zacat. Niesom zas blby z toho ... len som to nikdy nerobil :-) Ako si to poriesil?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts