kargyy Posted June 22, 2011 Share Posted June 22, 2011 Merhaba arkadaşlar, reklam modülünü birden fazla yer için kullanmak mümkün müdür? Hem sola hem sağa hatta belki de 2'şer adet koymak istiyorum. Nasıl çözebilirim? En azından resme tıklayıp isteğim sayfaya yönlendirecek birkaç kutuya ihtiyacım var reklam modülü gibi. Postion'ta deaktif gözüküyor modüllerin taşınmaları ayrıca. Lütfen yardım Link to comment Share on other sites More sharing options...
Presta-TR Posted June 22, 2011 Share Posted June 22, 2011 modüllerde modül naklet opsiyonu var fakat aynı modülü birden fazla yere aktarır yani aynı reklam kutusu içeriği aynı olan reklam kutusunu birden fazla yere çoğaltabilirsiniz. isterseniz sotew's adds reklam modülünü kurup reklam konusunda daha iyi bir netice alabilirsiniz. Modül içerisinde sağ, sol header, footer şeklinde hali hazırda alanlar vardır. Modülü kurup konfigüreye basın yapmanız gerekeni anlarsınız... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted June 23, 2011 Share Posted June 23, 2011 Merhaba arkadaşlar, reklam modülünü birden fazla yer için kullanmak mümkün müdür? Hem sola hem sağa hatta belki de 2'şer adet koymak istiyorum. Nasıl çözebilirim? En azından resme tıklayıp isteğim sayfaya yönlendirecek birkaç kutuya ihtiyacım var reklam modülü gibi. Postion'ta deaktif gözüküyor modüllerin taşınmaları ayrıca. Lütfen yardım Ekte bir modül var işinizi görecektir. Biraz düzenleme yaptım 1.4 için de çalışıyor.sotewsadds.zip 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kargyy Posted June 24, 2011 Author Share Posted June 24, 2011 Teşekkürler harika oldu Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted June 24, 2011 Share Posted June 24, 2011 Rica ederim bol satışlı günler Link to comment Share on other sites More sharing options...
looserjack Posted September 5, 2011 Share Posted September 5, 2011 yukarıda açtığım konuyu kapatıyım o zaman mahmut , benim cevabımda burada mevcut eline sağlık. Link to comment Share on other sites More sharing options...
looserjack Posted September 5, 2011 Share Posted September 5, 2011 lakin hocam footer ve üst resimler yanlış yerlere oturuyor temaya onları nasıl yönlendirebiliriz. sağ sol uygun. istediğimden daha fazlası hatta , swf ve html ise tam aradığım modüllerdi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts