Wonder.x Posted June 22, 2011 Share Posted June 22, 2011 Dobrý den,nevíte jaké nastavení hostingu může způsobovat že nevygeneruji faktury v BO/Orders/invoices?Faktury mám vyplé aby je neviděl zákazník a ve statusech jsou zakázané. Když je povolím ve statusech tak je můžu prohlédnout ale kompletně rozhodí layout objednávky. Na localhostu jede vše bez problémů.Díky za rady.Verze 1.4.0.17.Edit: Zjístil jsem, že se do DB do tabulky ps_orders nezapisuje invoice_date, když ho doplním fakturu vpořádku zobrazím aji layout objednávky v BO je v pohodě.Edit2: Takže pro ty co by řešili něco podobného, tak byla chyba v nastavení faktur, které byli zakázány a vlastně se nevygenerovali nebo se vygenerovali ale špatně. Nastavil jsem vše jak potřebuji a u faktur které dělali neplechu a nešli zobrazit jsem v tabulce ps_orders v řádku invoice_date doplnil datum a už to všechno frčí. Ohledně toho že to frčí na localu, tak při importu DB se data asi doplnily, tak proto mi to šlo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts