Peto Posted January 29, 2009 Share Posted January 29, 2009 Komu spravne fachci, vypis objednavky , ktoru obdrzite vy( teda je tam evid. cislo, produkt, mnozstvo ).Pouzil som preklady co su uvedene “http://www.prestashop.com/forums/viewthread/8889/hlsenie_chb__vetky_chyby_hlste_do_hlavneho_fra_bug_report_v_anglitine/slovensk_preklad__pripomienky_nvrhy_ladenie”Zakaznikovi pride spravne vyplnena objednavka, ja vsak dostanem objednavku bez evid cisla, nazvu produktu a mnozstva.DIk P. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi24 Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 Mám úplně stejný problém Poraďte někdo prosím... Dík Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi24 Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 Myslím si,že bude problém v modules/mailalerts/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi24 Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 Tak jsem to našel....měl jsem nainstalovanou cz: cs-2009-01-05_001 od frosta32 a nezobrazovaly se v emailu pro prodejce "nová objednávka" jednotlivé položky zboží.Moje řešení:Přepsat soubor češtiny new_order.html v modules/mailalerts/mails/cs/ souborem new_orders.html z češtiny: cs-2008-12-25_004 od Jiri FAMiNE Cermak.Teď mi to šlape v pohodě Link to comment Share on other sites More sharing options...
tekky Posted April 16, 2009 Share Posted April 16, 2009 Měl jsem stejný problém a díky tobě vyřeseno.děkuji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts