ciolo18 Posted June 20, 2011 Share Posted June 20, 2011 La metoda de livrare, am 2 metode, prin fan curier si livrare gratuita in Municipiul Cluj-Napoca, cum as putea face ca, clientul care nu e din cluj napoca sa nu poata accesa metoda de livrare sau daca nu este din judetul cluj sa nu poata accesa aceasta metoda?Precizez ca am pus comanda minima 150ron si livrare gratuita de peste 300 de lei prin fan curier( in Cluj Napoca e gratis de la 150ron in sus)Va multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted June 20, 2011 Share Posted June 20, 2011 faci doua zone1 zona cluj unde-l pui 02 zona romania unde pui preturile respective Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciolo18 Posted June 22, 2011 Author Share Posted June 22, 2011 Ok, mersi mult, am rezolvat treaba atata ca in judetul Cluj numa pot face , nu numai in Municipiul Cluj Napoca, adica daca clientul e din Belis, sau Mihai Viteazu de exemplu ii apare tot transport gratis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted June 22, 2011 Share Posted June 22, 2011 mai pune o zona, numai cu mun cluj Link to comment Share on other sites More sharing options...
kynder Posted October 25, 2011 Share Posted October 25, 2011 Salut ciolo18 i-mi poti spune si mie cum ai facut sau cateva Print Screen daca se poate Multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kynder Posted November 9, 2011 Share Posted November 9, 2011 Salutare am si eu o problema asemanatoare lui "ciolo 18" adica am 1 metode de livrare una prin posta romana si celalat este cu ridicare de la magazin precizez ca sunt din Bucuresti, asi dori ca persoana care face comanda din Bucuresti sa nui mai apara taxa de transport atasez o imagine poate nu am fost destul de explicit. Multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts