josejumbo Posted June 19, 2011 Share Posted June 19, 2011 Dobrý den, mám zakoupenou šablonu, již s emi ji povedlo pošečtit, ale mám zde stále menší chybičku, na kterou nemohu přijít (viz.: obrázek červeně zvýrazněné plochy. Nezobrazují se mi u názvů modulů Š,Č,Ě,Ž,Ř. Nevíte někdo, jak toho ve verzi 1.4.2.5 docílit, aby se zobrazovaly. Děkuji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted June 19, 2011 Share Posted June 19, 2011 Koukals do překladu modulů?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
josejumbo Posted June 19, 2011 Author Share Posted June 19, 2011 Koukals do překladu modulů?? I když to přeložím přímo v cs.php v modulu stále mi to ty české znaky neukáže v obchodě. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted June 19, 2011 Share Posted June 19, 2011 Nevim jak je to v 1,4 nezkousel jsem ji, ale v 1.3 jsou preklady:obchodu, poli, adminu a modulu a tam bych se kouknul Link to comment Share on other sites More sharing options...
josejumbo Posted June 19, 2011 Author Share Posted June 19, 2011 Nevim jak je to v 1,4 nezkousel jsem ji, ale v 1.3 jsou preklady:obchodu, poli, adminu a modulu a tam bych se kouknul Myslím si, že by to mělo být někde v té šabloně, prootže když dám výchozí vzhled obchodu od Presty tak se české znaky zobrazí. Ale nevím kde už hledat, prtože i v šabloně jsem to přepsal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caleydon Posted July 5, 2011 Share Posted July 5, 2011 Problem robi JavaScript, ktory renderuje hlavicky blokov do obrazkov a nepodporuje specialne znaky sk/cz abecedy. Otvor preto prosim header.tpl a odstran (alebo zakomentuj) riadky 61 až 64 <*script type="text/javascript" src="{$js_dir}Calibri_400-Calibri_700.font.js">*script> <*script type="text/javascript"> Cufon.replace('div.block h4, #pb-left-column h1, .home-info-container h4, #center_column h1, #center_column h2'); <*/script> Druhou moznostou je doeditovanie /js/Calibri_400-Calibri_700.font.js a pridanie znakov, ktore sa nezobrazovali. Chce to trosku hrania sa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts