jegmaci Posted June 18, 2011 Share Posted June 18, 2011 Sziasztok ..Segítséget szeretnék kérni a képfeltöltésben már mindent kiprobáltam de nem akarnak a képek megjelenni.Várok minden jo választ a problémámra.1.4.2.5 verzio van fönt Elöre is megköszönöm ha valaki leírná hogy mi a menete .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
koconborz Posted June 18, 2011 Share Posted June 18, 2011 Sziasztok ..Segítséget szeretnék kérni a képfeltöltésben már mindent kiprobáltam de nem akarnak a képek megjelenni.Várok minden jo választ a problémámra.1.4.2.5 verzio van fönt Elöre is megköszönöm ha valaki leírná hogy mi a menete .... Próbáltad a .htaccess fájlt újragenerálni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ricopol Posted June 19, 2011 Share Posted June 19, 2011 Újra van generálva a .htaccess fájl is. De még mindig nem engedélyezi. Sziasztok ..Segítséget szeretnék kérni a képfeltöltésben már mindent kiprobáltam de nem akarnak a képek megjelenni.Várok minden jo választ a problémámra.1.4.2.5 verzio van fönt Elöre is megköszönöm ha valaki leírná hogy mi a menete .... Próbáltad a .htaccess fájlt újragenerálni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gyuri77 Posted June 20, 2011 Share Posted June 20, 2011 Sziasztok ..Segítséget szeretnék kérni a képfeltöltésben már mindent kiprobáltam de nem akarnak a képek megjelenni.Várok minden jo választ a problémámra.1.4.2.5 verzio van fönt Elöre is megköszönöm ha valaki leírná hogy mi a menete .... Szia Nekem ugyanez volt a problémám , nem jeleníti meg a képet ha jól értem a problémádat. Server beállítás a gond php.ini -ben a szolgáltatónál állítsák át a következőt Safe_mode = OFF -ra nekem ez segített remélem neked is fog ..ÜdvGyuri Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts