doigro Posted June 17, 2011 Share Posted June 17, 2011 In cazul unei comenzi test plasate pe un fresh install si atunci cand produsul nu se afla pe stoc, cumparatorul primeste un mail si apoi unul . Am observat asta atat pe 1.425 si pe 1.43.Eu acum folosesc 1.311 si as vrea sa fac upgrade. Ma deranjeaza ca viitoarii clienti vor primi doua mesaje ce se contrazic. Primul le spune ca produsul nu e pe stoc si al doilea le spune ca e in pregatire. In versiunea pe care o folosesc acum ordinea era inversa si clientul nu primea decat mesajul in care se spunea ca nu exista stoc suficient.Ce e de facut? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristi.contiu Posted June 18, 2011 Share Posted June 18, 2011 Intregul comportamentul al mailurilor este configurabil din backoffice si se pot gasi work-around-uri destul de simplu.Eu a trebuit sa modific comportamentul si continutul catorva mail-uri pentru a se preta nevoilor si nu am intampinat dificultati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
doigro Posted June 18, 2011 Author Share Posted June 18, 2011 problema nu sunt mailurile in sine, sau comportamentul lor. Problema este ca ultimul mesaj nu reflecta situatia stocului. Clientul este informat ca orderul este in pregatire desi in realitate nu exista stoc pentru aceasta Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristi.contiu Posted June 18, 2011 Share Posted June 18, 2011 Hm... Cred ca ar trebui sa trimita order_conf in care i se comunica clientului trimiterea cu succes a comenzii, si apoi outofstock, in care i se spune ca "Unfortunately, one or more items on your order #{id_order} are currently out of stock. This may cause a slight delay in delivery. Please accept our apologies and rest assured that we are working hard to rectify this". Zici ca trimite preparation in loc de order_conf? Link to comment Share on other sites More sharing options...
doigro Posted June 18, 2011 Author Share Posted June 18, 2011 Exact. Eu incerc sa fac un upgrade manual de la 1.311. Am instalat intr-un folder separat si 1.425 si 1.43. Si ambele fac la fel. Trimit intai outofstock si apoi cea de pregatire... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts