tunj Posted June 16, 2011 Share Posted June 16, 2011 ürünü seçiyorum sonra kasaya git diyorum...kullanıcı formunu dolduruyorum daha sonra ilerleme olmuyor....Aşağıdaki sorunu belirtim...Lütfen yardm edermisiniz...------------------------------------------------Anlık çıkışE-posta *Başlık Bay BayanIlk isim *Soyadı *Doğum TarihiHaber bülteni için Facebook'a kaydolortaklarımızın özel fırsatlardan haberdarTeslimat adresiŞirketIlk isim *Soyadı *Adres *Posta kodu *Şehir *Ülke *Ev telefonu **Gerekli alan2. Dağıtım yöntemleriteslim yöntemi seçinhayır taşıyıcıları bu adrese teslim olduğunu mevcuttur.Mesaj bırakınEğer sipariş hakkında bir yorum eklemek isterseniz, aşağıya yazınız.3. Ödeme yönteminizi seçinHata: Lütfen bir kargo seçiniz-----------------------------------------------------kargo ve ödeme vermiyor... burada duruyor....yardımınızı bekliyorum.İsteğim kişi kısa bilgilerini yazsın kapıda öde veya kargo seçsin.presta 1.4 sürümü Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted June 17, 2011 Share Posted June 17, 2011 Merhaba;Kargo şirketinin geçerli olduğu bölgeleri kontrol edin. Kayıt olunan ülke/bölge için kargo için seçilmemiş olmayabilirHer kargo için en az bir ağırlık aralığı ve fiyat belirlenmesi gerekiyor.Eğer kargo hesaplamasını "toplam fiyata" göre seçtiyseniz en az bir fiyat aralığı belirlenmiş olması gerekiyor.Aralıkları belirledikten sonra yönetim paneli -> kargo sekmesinin ana sayfasından aralıklara göre fiyat girmeniz gerekiyor.Bunları kontrol edin eksiklikleri giderin mutlaka çalışacaktır.Kolay gelsin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yesil65 Posted May 19, 2015 Share Posted May 19, 2015 bendede aynı sorun var kargo ve ödeme kısmına geçmiyor yardım lütfen konu hala çözülmedi bu denilenlerin hepsini yapıyoruz gene sonuç yok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted May 19, 2015 Share Posted May 19, 2015 bendede aynı sorun var kargo ve ödeme kısmına geçmiyor yardım lütfen konu hala çözülmedi bu denilenlerin hepsini yapıyoruz gene sonuç yok. Bu işlemi denediniz mi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts