E.D. Posted June 16, 2011 Share Posted June 16, 2011 Bejelentkezek az admin felületre. Felvinnék manuálisan egy egyszerű terméket minden extra nélkül és mikor végzek rákattintok a mentés gombra. Erre szól, hogy be kéne jelentkeznem... Bejelentkezek és persze semmi nem mentődött el. Szerencsére visszalépegetéssel el tudom küldeni újra az adatokat, de ez nagyon körülményes így.Ráadásul elég véletlenszerűen megy a dolog. Van, hogy 15-20 percig vagy még tovább állítgatok fontos, alapvető beállításokat. Máskor meg bejelentkezés után 1-2 perccel kidob, mikor valami apróságot állítanék át...Hogy lehet ezt orvosolni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted June 16, 2011 Share Posted June 16, 2011 ez nem normális működésverzió? Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.D. Posted June 16, 2011 Author Share Posted June 16, 2011 Version 1.3.1.1(Majd persze frissítenénk az legfrissebbre, de most nem akarunk ilyesmivel szórakozni...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted June 16, 2011 Share Posted June 16, 2011 sokáig használtam ezt a verziót és nem volt gondom vele. így elég nehéz segíteni, változtattál a shop-on? Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.D. Posted June 16, 2011 Author Share Posted June 16, 2011 Nemigazán... Csak kikapcsoltam pár funkciót (utalásos fizetés, akciók, meg ilyenek) Illetve termékeket töltöttem fel. Most szeretnék a külalakon módosítani kicsit... Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted June 16, 2011 Share Posted June 16, 2011 ha sokat nem változtattál, akkor írd felül az egész shop-ot, hátha csak fájl hiba van.ha így sincs változás, akkor lehet tárhely is Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts