Slumdog Posted June 16, 2011 Share Posted June 16, 2011 Am produse cu mai multe combinatii si vreau ca la afisarea produsului sa-mi apara in prima faza doar imaginile de la combinatia implicita. Se poate acest lucru? Stie cineva?Am pus aceasta intrebare si pe forumul international, dar nimeni...nimic...poate romanii sunt mai "breji"..Mercic... Link to comment Share on other sites More sharing options...
valentin.g Posted June 16, 2011 Share Posted June 16, 2011 pai cand definesti o combinatie iti selectezi o imagine din cele pe care le ai definite deja si daca doresti poti sa o bifezi ca default.probabil internationalii te-au lasat un pic sa te "stradui" si tu. :down: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slumdog Posted June 17, 2011 Author Share Posted June 17, 2011 Merci de raspuns...Stiu chestia cu bifa pentru default...M-am exprimat eu cam saracacios....Ideea este ca eu vreau ca in momentul cand intru pe produs sa-mi apara doar imaginile de la combinatia bifata ca default...Acum mie imi apar toate imaginile de la toate combinatiile cand intru pe produs.....si doar daca selectez din pagina produsului o combinatie...abia atunci imi filtreaza imaginile.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
valentin.g Posted June 17, 2011 Share Posted June 17, 2011 poza de la combinatia setata default va apare prima cand intrii pe produs.combinatia 1 => poza 1combinatia 2 => poza 2combinatia 3 => poza 3 (default)...atunci poza 3 va apare pe pagina produsului tau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slumdog Posted June 17, 2011 Author Share Posted June 17, 2011 eu totusi insist...am vazut ca primele imagini apar de la combinatia default, dar le afiseaza si pe celelalte http://www.steffie.ro/56-geanta-adel.htmlSe poate ca la intrarea pe produs sa apara doar combinatia default(ma refer la imagini)?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
valentin.g Posted June 17, 2011 Share Posted June 17, 2011 eu cred ca tu vrei sa scapi de pozele alea mici de sub cea default. daca asa e atunci modifica in fisierul global.css la linia 1847: #thumbs_list { float: left; height: auto; overflow: hidden; width: 280px; display: none; } Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slumdog Posted June 17, 2011 Author Share Posted June 17, 2011 nu vreau sa dispara thumbs-urile...vreau sa apara doar thumbs-urile de la combinatia default... Link to comment Share on other sites More sharing options...
valentin.g Posted June 17, 2011 Share Posted June 17, 2011 o combinatie poate avea doar o singura imagine asa lucreaza prestashop.am vazut ca te lasa sa salvezi mai multe imagini pe o combinatie dar prestashop tot o imagine asociaza in magazin.later edit-------------cred ca ai dreptate insa trebuie adaptat presta sa afiseze imagini asociate pe combinatie------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slumdog Posted June 17, 2011 Author Share Posted June 17, 2011 Merci mult pentru raspunsuri..da-mi voie sa te contrazic aici....fara suparare...N-are logica sa nu poti selecta mai multe imagini per combinatie....Prestashop stie chestia asta...si filtreaza bine imaginile http://www.steffie.ro/116-geanta-catalin.html Eu vreau doar sa modific modalitatea de afisare a thumb-urilor (de fapt o filtrare)..Nu m-am prins inca cum se poate face, dar mai sap...Credeam ca au mai facut-o altii...dar se pare ca sunt primul... Link to comment Share on other sites More sharing options...
valentin.g Posted June 17, 2011 Share Posted June 17, 2011 fara suparare... oricand pot invata ceva nou. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts