jarre1987 Posted January 27, 2009 Share Posted January 27, 2009 Wie ktos moze w ktorym miejscu sa odwolania do bazy danych np. jakbym chcial w szablonie dodac dodatkowe pole w adresses.tpl i zeby mozna bylo zapisac to do bazy danych a pozniej odczytac. Szukam juz pare godzin i nigdzie nie moge znalezc ;/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrzej Posted January 28, 2009 Share Posted January 28, 2009 Zastanów się, czy naprawdę musisz to robić.Po kilku latach "udoskonalania" skryptów uważam, że lepiej skłonić do takich głębokich zmian autorów, jesli to naprawdę jest takie ważne. Bywało, że zapominałem przy upgradzie o swoich "poprawkach" i czasami te poprawki szlag trafił, a ja nie miałem przez długi czas pojęcia o tym, że wprowadzonych przez mnie "udoskonaleń" nie ma i dziwiłem się, że coś nie działa tak jak powinno. Dlatego teraz już tak nie "poprawiam" (ekonomia lenistwa). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paweł Sokołowski - Studio Eline.pl Posted January 30, 2009 Share Posted January 30, 2009 Pliki ktore zawieraja informacje o klientach:w themes -> identity.tpl, autenthication.tplw classes -> customer.phpadmin->tabs -> Admincustomers.phppozdrawiamPaweł Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts