pernicek88 Posted June 15, 2011 Share Posted June 15, 2011 Úprava, která přidá možnost zobrazení tzv. "Doporučené prodejní ceny". Doporučená cena se pak zobrazuje jak v seznamu zboží, tak u samotného detailu produktu. Ukazuje i kolik % a jakou částku zákazník ušetří. >> Možnost editace ceny přímo v BO u ceny produktu>> Pokud nezadáte doporučenou cenu, pak se u produktu nezobrazí>> Upraveno pro verzi 1.4>> Nutné upravit překlad obchodu i administrace (RRP, recommanded retail price, you save)>> Nutné přidání sloupce databáze pomocí PhpMyAdmin(nebo něčeho podobného)>> Pokud máte u zboží vlastní slevu, zobrazují se obě hodnoty (sleva od RRP a sleva od vaší ceny)Originální post na fóru http://www.prestashop.com/forums/viewthread/36824/third_party_modules/modification_rrp_recommended_retail_price doporucena_cena.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
djmila Posted July 4, 2011 Share Posted July 4, 2011 Dle přiloženeho postupu jsem to zkousel na verzi 1.4.3 a 1.4.2 nekamaradi se to semnou ... sice se vsechno vytvori ale 2 chybyzboží musí být minimálně v jedné kategoriizboží musí být ve výchozí kategoriino a to prave zmizne.....neni mozne toto nastavit plus texty u zbozi zacnou byt nesmyslne...... neresil uz to nekdo kde je chyba?Takže vyřešeno : Pro všechny co by je to zajímalo .. Vy ( stejně jako jako ) co mate jiny prefix nez PS_ musí te postupovat dle originálního návodu. Pak to funguje jak má ( hold člověk je línej .. ctrl+C/V ne vždy funguje ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
olousek Posted August 4, 2011 Share Posted August 4, 2011 funguje pro 1.4.3 - moc díky! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muzika do auta .cz Posted August 22, 2011 Share Posted August 22, 2011 tak mě to na 1.4.4.0 taky nefunguje, zkoušel jsem to prvně podle originálního návodu v1.5 a pak i hotovou úpravu v1.4, ale obojí se stejným výsledkem. V BO je vše v pořádku, ale jakmile v obchodě kliknu na jakékoliv zboží, zobrazí se jen bílá stránka a nic víc.. EDIT: tak se s tím drbu už od rána a pro jistotu to nefunguje ani po nahrání zálohy, pořád stejnej problém :o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
bareji08it Posted July 27, 2012 Share Posted July 27, 2012 Mám PS 1.4.8.2, půjde to i na tuto nejvyšší verzi ? Děkuji za odpověď .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts