armani Posted January 27, 2009 Share Posted January 27, 2009 Už druhý deň bojujem s innštaláciou PS 1.1 na webserver. Na lokale inštalácia prebehne v pohode, no ked sa snažím inštalovať na mojom webe tak sa nezadarí. Až po krok 3 prebehne inštalácia na webserver v pohode. V kroku 3 vyplním údaje o mojom databázovom servery. Po vyplnení údajov stlačím tlačidlo " Verify now " Vyhodí hlášku " Database is connected" vyplním mailovú adresu, dám odposlat skúšobný email ten je v pohode. Potom odklepnem "NEXT" a tým som skončil. :? Nič sa nedeje, žiadna chybová hláška ale ani prechod do dalšieho kroku. Viete my poradiť ako dalej? Link to comment Share on other sites More sharing options...
katarina Posted January 28, 2009 Share Posted January 28, 2009 Co pouzivas, vertrigo, alebo mas normalne plateny hosting? Ak mas to druhe tak od hostingovej sluzby by si mal dostat meno databazy a heslo, ozvy sa im .Ak vertigo, tak si musis vytrvorit meno databazy...vid. http://www.jankaspar.cz/vertrigo-vertrigoserv-jak-na-nej-zakladni-pouziti-manual-navod/comment-page-1/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
armani Posted January 28, 2009 Author Share Posted January 28, 2009 Asi som to napísal tak, že to nejde pochopiť. Na lokále (používam Vertrigo) beží všetko v pohode, Presta je otestovaná a funkčná. Teraz som chcel testovať na mojom webhostingu (na mojej domene u môjho poskytovateľa web priestoru). Požiadal som providera o vytvorenie databazy a o údaje potrebné k prístupu na ich DB server. Všetko som dostal a ako píšem v predchádzajúcom príspevku aj korektne zadal do inštalácie PS 1.1 kde si aj inštalácia overí správnosť údajov a čekne si prístup k databáze. Všetky položky vo všetkých krokoch sú správne a sú presvietené zelene. No po čeknutí e mailu a odoslaní testovacieho e mailu na zadanú adresu sa nedá dostať dalej. Inštalácia nezamrzne, no nereaguje na stlačenie tlačidla " NEXT "Dakujem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vosel Posted January 31, 2009 Share Posted January 31, 2009 Ahoj, stalo se mi to taky, nevim, jestli sem to udelala spravne, ale jednoduse jsem spustila instalaci znova a v kroku 3. jsem jiz nezkousela odeslat zkusebni email a proslo to Tak to zkus taky... Treba to pomuze... Link to comment Share on other sites More sharing options...
armani Posted January 31, 2009 Author Share Posted January 31, 2009 Tak problém je vyriešený. SQL server kde som chcel testovať nemal zapnutú podporu utf-8 slovak. Po prechode na druhý server inštalácia prebehla bez problémov a začínam testovať on-line :coolsmile: Momentalne prekladám jednu "themes" do slovenčiny. Načtastie len z češtiny. Ináč poviem vám, je to robota pre vraha. Obdivujem autorv prekladu celeho PS a patrí im veľká vďaka za odvedenú robotu na preklade. :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts