Birkof Posted June 14, 2011 Share Posted June 14, 2011 Setkal se někdo s modulem využívající PAYU? Rád bych jejich služby využíval, ale nevím jak. Díky za info. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwjdlee Posted June 15, 2011 Share Posted June 15, 2011 Setkal se někdo s modulem využívající PAYU? Rád bych jejich služby využíval, ale nevím jak. Díky za info. Dobrý denpracuji v PayU. Prestashop máme připravený, ale v trošku starším vzhledu. Myslím, že by se to dalo i tam použít. Jinak pracujeme na rozšíření a jak to bude, tak se to objeví i na našem webu.Pokud máte zájem o ten starší Prestashop, tak mi prosím napište na [email protected]Pěkný den Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwjdlee Posted June 15, 2011 Share Posted June 15, 2011 Zde je Prestashop PayU modul Modul se nahraje primo na FTP k instalaci Prestahopu. Podle obsahu složek (modules, mails). Modul se pak objeví v administraci eshopu, kde je potřeba jej nainstalovat. V nastaveni u modulu je pak potreba vyplnit sve ID udaje od PayU.Instalace je jednoduchá a naprosto stejná, jako u všech ostatních PS modulů:1. Obsah zip souboru s modulem tvoří dvě složky: Mails a Modules. Obsah těchto složek je třeba nakopírovat na FTP do stejnojmenných složek. 2. V administraci PS pak modul PayU (objeví se v záložce "Payments") aktivujete tlačítkem Nainstalovat a tlačítko Konfigurace slouží pro nastavení parametrů zaslaných z PayU. PayU_module.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Birkof Posted July 30, 2011 Author Share Posted July 30, 2011 Zde je Prestashop PayU modul <br/><br/>Modul se nahraje primo na FTP k instalaci Prestahopu. Podle obsahu složek (modules, mails). Modul se pak objeví v administraci eshopu, kde je potřeba jej nainstalovat. V nastaveni u modulu je pak potreba vyplnit sve ID udaje od PayU.<br/><br/>Instalace je jednoduchá a naprosto stejná, jako u všech ostatních PS modulů:<br/>1. Obsah zip souboru s modulem tvoří dvě složky: Mails a Modules. Obsah těchto složek je třeba nakopírovat na FTP do stejnojmenných složek. <br/>2. V administraci PS pak modul PayU (objeví se v záložce "Payments") aktivujete tlačítkem Nainstalovat a tlačítko Konfigurace slouží pro nastavení parametrů zaslaných z PayU. Převelice děkuji, vše po instalaci vypadá dobře. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PenaPP Posted September 15, 2011 Share Posted September 15, 2011 Funguje ještě modul PayU v nejnovější verzi PrestaShopu 1.4.4.1? Zkoušel jsem ho nahrát a v seznamu platebních modulů se mi vůbec nezobrazuje, takže nejde nainstalovat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwjdlee Posted September 16, 2011 Share Posted September 16, 2011 Bohužel to nevím. Ten modul co máme je trošku staršího data. Pokud byste věděl o někom kdo by jej mohl poupravit, nějaký vývojář pro PS, pak jej rád nechám upravit do nejnovější podoby. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Birkof Posted September 16, 2011 Author Share Posted September 16, 2011 Díky za info, ale pozdě, konkurence byla rychlejší, takže PayU jsem nahradil GoPay, měli vše připravené a funkční. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
biglama Posted September 18, 2011 Share Posted September 18, 2011 tak co jak to vypadá s novější verzí PayU modulu? potřeboval bych ho nasadit, ale stávající verze nejede na prestashopu 1.4.4.0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwjdlee Posted September 19, 2011 Share Posted September 19, 2011 podle všeho je verze co mám k dispozici stará a není použitelná. Nechám to opravit pokud se najde nějaký vývojář, ale asi to nebude hned. Za tuto nepříjemnost se omlouvám. Pěkný den Link to comment Share on other sites More sharing options...
PenaPP Posted September 20, 2011 Share Posted September 20, 2011 Je škoda, že to nemají vyřešené stejně jako to má GoPay, kde mají odkaz ke stažení pluginu přímo na webu a pravděpodobně na něm pracuje přímo jejich tým Pokud se aktualizovaný plugin neobjeví do pár dní, budeme muset zvolit konkurenci, což bych nerad Link to comment Share on other sites More sharing options...
biglama Posted September 20, 2011 Share Posted September 20, 2011 z mé strany je to to samé, zkoušel jsem modul pro starší vezi ale nefungoval a tak bychom neradi přecházeli ke konkurenci jen kvůli takové maličkosti. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwjdlee Posted September 22, 2011 Share Posted September 22, 2011 chápu vaše námitky. Pokoušíme se objednat u někoho vývoj aktualizace. Tak snad to bude brzo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
biglama Posted September 29, 2011 Share Posted September 29, 2011 wwjdlee: tak jak o vypadá? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PenaPP Posted September 29, 2011 Share Posted September 29, 2011 Také bych rád věděl, jaký je stav? Čas se totiž krátí Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwjdlee Posted October 10, 2011 Share Posted October 10, 2011 Dobrý den PrastaShop modul pro PayU 1.4 je připravený. Pokud jej chcete využít, prosím napište mi na emailovou adresu [email protected] a já vám jej pošlu Děkuji a přeji pěkný den Libor Malach Produktový ředitel PayU Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maria_M Posted October 11, 2011 Share Posted October 11, 2011 mate uz podporu pre EURA ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwjdlee Posted October 14, 2011 Share Posted October 14, 2011 podporu pro EURa finisujeme ... počítám že do 2 týdnů se nám podaří vše otestovat a zprovoznit pro naše klienty. Děkuji za dotaz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maria_M Posted October 17, 2011 Share Posted October 17, 2011 budete akcia - poplatok 1% z ceny aj pre Eura ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted October 18, 2011 Share Posted October 18, 2011 budete akcia - poplatok 1% z ceny aj pre Eura ? Můžeš být přesnější? O jakou akci 1% se jedná? Link to comment Share on other sites More sharing options...
biglama Posted October 21, 2011 Share Posted October 21, 2011 funguje vám to? Nainstaloval jsem modul, nastavil ty 4 hodnoty a na payU.cz nejdříve teda zřídil "POS" a když chci vyzkoušet platební metodu "testovací platba" tak to skončí neúspěšně na url: nok.php vidět to lze na www.autoecho.cz Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwjdlee Posted October 26, 2011 Share Posted October 26, 2011 Pokud byste měli problém s implementací PayU, napište prosím na naši podporu nebo volejte zdarma na tel. 800 227 228 Link to comment Share on other sites More sharing options...
diador Posted May 15, 2012 Share Posted May 15, 2012 Pokud byste měli problém s implementací PayU, napište prosím na naši podporu nebo volejte zdarma na tel. 800 227 228 No o to jsem se pokoušel a setkal jsem se pouze s neochotou,že si mám vše vyřešit sám. Přitom jsem 3 týdny vyřizoval smlouvu,která je teď k ničemu. Testovací platba je funkční ,tak jsem měl podle informací za to,že to bude OK. Bohužel po spuštění ostrého provozu se vrací po odeslání objednávky jen nok.php . Prestashop 1.4.7.3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
josejumbo Posted June 12, 2012 Share Posted June 12, 2012 Zdravím, využívám PayU, ale i když je transakce doknčena a peníze připsány a já si následně změním stav objednávky, vždy se mi pak po nějaké chvíli doplní samo od sebe status PayU. nEVÍTE JAK TOMU ZRABRÁNIT, ABY MI TO TAM STÁLE VYSKAKOVALO, KDYŽ OPERACE PROBĚHLA A JE SKONČENA? Děkuji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ender666 Posted November 29, 2012 Share Posted November 29, 2012 (edited) Používáte někdo payu modul na Prestě 1.5x? Mám jej nainstalován, vypadá že by to mohlo být ok, ale zatím jsem nepožádal o smlouvu, tak jej nemám jak testnout... mám verzi modulu 1.4 Edited January 4, 2013 by ender666 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragik Posted February 13, 2013 Share Posted February 13, 2013 Hledám modul PayU pro verzi 1.5.2.0, víte někdo o nějaké? Nebo umí někdo zaimplementovat? Pište do zpráv, děkuji Link to comment Share on other sites More sharing options...
mouse1 Posted April 5, 2013 Share Posted April 5, 2013 Díky za info, ale pozdě, konkurence byla rychlejší, takže PayU jsem nahradil GoPay, měli vše připravené a funkční. Taky jsem chtela vyuzit GoPay, uzavrela jsem smlouvu, nainstalovala jsem modul a provedla testovani. Sice vse fungovalo, bohuzel se ale modul choval nestandardne v pripade, kdy se platba "zakaznikovi" nepovedla (napriklad pri zadani spatneho cisla bankovni karty nebo nedostatku prostredku). Objednavka se automaticky zrusila (!) a zakaznik nedostal moznost platbu zopakovat napriklad s jinou kartou nebo bank. prevodem. Pro me zcela nepouzitelne. :-( Zadny zakaznik si nebude znovu plnit kosik stejnym zbozim, nehlede k tomu, ze pokud se snazil koupit posledni kus, je tento kus blokovan onou zrusenou objednavkou. Na GoPay mi nepomohli, naopak pry je to takto spravne, aby nedochazelo k dvojitym objednavkam. Podle me je to ale presne naopak. Nevite nekdo, jak toto funguje s modulem PayU? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Biaggi Posted January 11, 2015 Share Posted January 11, 2015 implementace PayU na Prestashop za rozumný peníz: [email protected] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts