Feri22 Posted January 27, 2009 Share Posted January 27, 2009 Dobry den, prosim Vas, potreboval bych pomoct! Jsem uplny zacatecnik co se prestashopu tyce a predchvili jsem nahral soubory pres ftp klienta na server...Mam hosting u savana.cz. Vsechno jde az do okazmiku 3.kroku instalace. At vytvorim jakoukoliv databazi s jakymkoliv nazvem, heslem, loginem a zadam ho do toho 3.kroku instalace, napise mi to hlasku: Server name database was't found. Please specify server name, database, login a tak dale....Nevite prosim Vas nekdo co s tim??? Dekuji mockrat!! Nevim si rady. Zkousel jsem to uz asi 3 hodiny...Porad nic, uz z toho zacinam byt opravdu nervozni, ale jeste nez to cele smazu bych se chtel pokusit sehnat pomoct tady. Dekuji mockrat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
newpresto Posted January 27, 2009 Share Posted January 27, 2009 Ahoj.Jsou asi dvě varianty.přihlásit se do phpAdmin a tam vytvořit databázi a nebo jsou databáze přednastavené (název a hesla) a to by mělo být v materiálu s údaji od hostitele Link to comment Share on other sites More sharing options...
newpresto Posted January 27, 2009 Share Posted January 27, 2009 Možná nejlepší volba kontaktovat jejich podporu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peto Posted January 27, 2009 Share Posted January 27, 2009 KOntaktuj ich a nemas problem, poskytnu databazu a aj heslo.caf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts