mjojo Posted January 27, 2009 Share Posted January 27, 2009 AhojteHľadám modul, ktorý by dokázal vypočítať multi level marketingové (mlm) odmeňovanie zákazníkov z predaného tovaru.Je to podobný systém, ako robí modul odporúčajúcieho programu. len musí zasahovať do viacej úrovní, ako tento modul. A neodmeňuje sponzorov nejakou určenou sumou, ale určitou percentuálnou čiastkou z predaného tovaru, ktorá môže byť pre každú úroveň iná.Môjmu známemu niekto vyprával, že taký modul pre Prestashop existuje. Aj by som sa na to spýtal priamo programátorského teamu tohto eshopu, len okrem slovenčiny a češtiny neovládam iný jazyk. Ak by mi niekto z vás vedel pomôcť v tomto hľadaní, bol by som mu veľmi povďačný.P.S. Vložil som totožný príspevok aj do Českej časti tohto fóra v nádeji, že padne do oka niekomu, kto ma v hľadaní posunie ďalej.Vopred dík za pochopenie a pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hanz_knife Posted August 25, 2009 Share Posted August 25, 2009 přidávám se k poptávce takže pokud někdo chce zkusit štěstí s přivýdělkem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Master D Posted August 12, 2010 Share Posted August 12, 2010 tiez takyto modul zhanam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sonny_one Posted September 24, 2010 Share Posted September 24, 2010 AhojteHľadám modul, ktorý by dokázal vypočítať multi level marketingové (mlm) odmeňovanie zákazníkov z predaného tovaru.Je to podobný systém, ako robí modul odporúčajúcieho programu. len musí zasahovať do viacej úrovní, ako tento modul. A neodmeňuje sponzorov nejakou určenou sumou, ale určitou percentuálnou čiastkou z predaného tovaru, ktorá môže byť pre každú úroveň iná.Môjmu známemu niekto vyprával, že taký modul pre Prestashop existuje. Aj by som sa na to spýtal priamo programátorského teamu tohto eshopu, len okrem slovenčiny a češtiny neovládam iný jazyk. Ak by mi niekto z vás vedel pomôcť v tomto hľadaní, bol by som mu veľmi povďačný.P.S. Vložil som totožný príspevok aj do Českej časti tohto fóra v nádeji, že padne do oka niekomu, kto ma v hľadaní posunie ďalej.Vopred dík za pochopenie a pomoc. Ahoj čo by všetko mal tento modul robiť, mám programátora ktorý mi robí moduly a mohol by som sa ho opýtať. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miroslav Habara Posted July 16, 2011 Share Posted July 16, 2011 Skus http://www.qualityunit.com/sk/postaffiliatepro/funkcie/viacurovnove-provizie/je to externa aplikacia ale ma mnoho funkcii.Ja som testoval ich hosting verziu za 19€/mesiac na provizie a funguje skvele. Nic netreba len sa registrovat a zaplatit. Podpora je maximalna a dohovorite sa aj po slovensky.Prajem pekny den Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts