jarkov1 Posted June 13, 2011 Share Posted June 13, 2011 Dobrý deň, mám nainštalovaný jediný modul Platba hotovosťou pri doručení (dobierka) v0.3 podľa PrestaShop, ale pravdepodobne niečo nefunguje správne.Pri poslednom kroku objednávania (potvrdiť objednávku) systém vypíše chybu: "Neplatný dátum dodania"Kde môže byť chyba? Je na module, alebo v obchode niečo čo som nenastavil, alebo nastavil nesprávne? Ako to riešiť?Verzia PrestaShop je: 1.4.1.0Za vaše odpovede Vám vopred ďakujem.Jaroslav Henzély Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal110011 Posted March 23, 2012 Share Posted March 23, 2012 Zdravim, ja som toto iste riesil niekolko dni a desiatky hodin... Nakoniec som zistil, ako to obist - zakomentoval som riadky v classes/OrderHistory.php if ($newOS->delivery) $order->setDelivery(); Hook::postUpdateOrderStatus((int)($new_order_state), (int)($id_order)); a ono to zazrakom zacalo fungovat. Zatial som si nikde nevsimol chybu z toho, ze by tie radky niekde chybali. Nie je to najstastnejsie riesenie, ale ked ine nefungovalo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubosl Posted April 4, 2012 Share Posted April 4, 2012 Mal som rovnaky problem. Chyba bola v nastaveni cisla dodacieho listu na 0. Staci zmenit na 1 a aspon v mojom pripade vsetko zacalo zazracne fungovat.... Resp. ono to aj fungovalo kym som to cislo nezmenil v zapale iniciativy na 0 Slovensky preklad presty Neplatný dátum dodania sa asi nebude zhodovat s anglickym Invalid delivery number LL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts