robertyx Posted June 12, 2011 Share Posted June 12, 2011 zdravim chci zmenit theme na PS 1.4.25 a hlasi mi tam hlasku if you change the theme, the settings.inc.php file must be Writable (CHMOD 755 / 777)hlasku mi to ukazuje v adminu PS moduly/theme/ pri ukazovani ikon them nastaveno na ftp mam vsjo co presta pri instale potrebovala settings.inc.php tento soubor ani nevim gde je vite poradit ze co to vlastne je theme som normalne pridal cez themeinstalator a tam vypsalo ze vsjo probehlo OKnebo je nejakej navod na zmnenu themata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan Spacil Posted June 12, 2011 Share Posted June 12, 2011 Tento soubor se po instalaci nachazi v /config/settings.inc.php. Bude pravdepodobne stacit nastavit potrebna prava k tomuto souboru (napriklad http://kb.forpsi.com/article.php?id=295). Otazka je, proc k te chybe doslo, podobne problemy se mi stavaly u hostingu s php5.2x, jakmile jsem presel na php5.3x, hodne problemu se odstranilo (vcetne nutnosti rucniho nastavovani prav behem instalace). Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertyx Posted June 13, 2011 Author Share Posted June 13, 2011 Informace serveruVerze PrestaShop: 1.4.2.5Informace serveru: Linux #3 SMP Fri Sep 17 16:06:38 UTC 2010 x86_64Verze software: PolarisPHP verze: 5.3.3-1ubuntu9.5MySQL verze: 5.1.49-1ubuntu8.1dik moc pomohlo to Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan Spacil Posted June 13, 2011 Share Posted June 13, 2011 Neni zac, verze php je ocividne v pohode, cim to tedy je, neporadim, s PS take zacinam. Pokud se nebudou dalsi problemy objevovat, tak to proste neresit :] .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts