Sanci Posted June 8, 2011 Share Posted June 8, 2011 Tudja valaki, hogy lehet működővé tenni a FAQ modult ?Lefordítottam a faq-column.tpl-ben a ˝Do you need help?˝ és a ˝Go to see our FAQ section˝ mondatokat és ezek után nem jelent meg az a szöveg sem amire átneveztem. Kerestem a php-kban is de ott nem találtam sem txt-nek, sem hivatkozásnak. (A php-t még annyira sem ismerem mint a html-t. Szóval amatőr vagyok.)Ha valaki ismeri a modult és megosztaná velem a fent említett titkot, annak örök hálám.http://www.elektro-sat.hu/webshop/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted June 10, 2011 Share Posted June 10, 2011 nekem nincs gondom ezzel a modullal.... miért nem az admin fordításokban írtad át?egyébként meg: ha tpl-ben átírod, és van benne ékezet, de nem mented el aztán UTF8-ban, akkor nem fog megjelenni. Ergo: írd át tpl-ben, mentsd el, majd szövegszerkesztővel nyisd vissza, és mentsd el UTF8 kódolással. Ha nem akarod ezt most, akkor töröld a modult, telepítsd fel az eredetit, és az admin felületen írd át a fordítást. Írj, hogyan sikerült, vagy hogyan nem Segítünk.Attila Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanci Posted June 16, 2011 Author Share Posted June 16, 2011 Köszönöm, sikerült. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts