fibonacci Posted January 25, 2009 Share Posted January 25, 2009 Am instalat presta. Am creat Romana. Am dat drepturid e scriere in themes/lang, mail si in translations. Problema este ca de cate ori modific ceva in traducere in back, dupa un anumit punct nu mai salveaza nimic. Practic salveza cateva zeci de campuri (totdeauna aceleasi), si de la un punct incoclo nu mai salveaza. Am incercat toate variantele posibile, inclusiv salvare in versiunea Engleza sau Franceza si rezultatul este acelasi indiferent de limba: dupa un punct, nu mai salveaza.Ce e in neregula? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristiconst Posted January 26, 2009 Share Posted January 26, 2009 Nici eu n-am reusit sa-i pun limba romana. Am verificat si toate fisierele care trebuie au drept de scriere 777. Cei care ati reusit sa faceti prestashop in romana, va rog, dati-ne cateva instructiuni.Languages - Add new 1 errorthe Flag and No-Picture image fields are required Link to comment Share on other sites More sharing options...
ged.escu Posted February 22, 2009 Share Posted February 22, 2009 Si eu intampin aceeasi problema. Am vorbit cu cei de la host si mi-au facut ei setarile 777 pt. folderele pe care eu nu le puteam seta. Pentru moment a mers, dar dupa mi s-a stricat romana iar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diu1so Posted February 24, 2009 Share Posted February 24, 2009 eu am instalat intai o versiune in romana si dupa am facut traducerile necesare....incercati traducerea asta: http://jolibijou.net/moduleps.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
sidro Posted March 2, 2009 Share Posted March 2, 2009 incearca sa verifici din nou toate permisiunile writeasigurate ca sunt corecte ,uneori nu sunt schimbate din cauza hostului si a prestashop care isi pune la cont “nobody” , aceasta problema se rezolva daca vb. cu firma de host sa iti puna suPHP pe server.verifica dimensiunea imaginii pe care vrei sa o incarci deoarece trebuie sa fie 16×11 pixeli nu mai mare.atasata este iconita pt. romaniafa setarile astea si zi-mi ce se intampla.bafta Link to comment Share on other sites More sharing options...
sidro Posted March 2, 2009 Share Posted March 2, 2009 de asemenea... traducerea o poti face si manual astfel :Prestashop integral in Romana Front Office & Back Office & others PDF , etc, etc….Nu are integral romana la module si erori. (nu imi erau absolut necesare)aici gasiti traducerea :diverse chestii pentru prestashop aici : http://prestashop.sidro.ropentru traducere manuala nu din BO vezi asta :Varianta in cazul in care nu reusesti din back-office sa traduci .deschizi sau creezi ro.php in directorul modulului (oriunde se afla un fisier en.php nu numai module) si copiezi ce se afla in fr.php doar ca inlocuiesti cuvintele din franceza in romana.sa-ti fie mai simplu (daca nu stii franceza) deschizi back-office , te duci la tools / translations ,dai modify translation selectezi module translations apoi dai pe steguletul frantei si cauti modulul care te intereseaza, respectiv cuvintele din franceza in engleza (acum trebuie sa stii engleza).Asta e doar informativ… Traducerea o faci in fisierul PHP cu un editor gen notepad sau notepad++Spor la Treabaaceste erori apar din cauza incompatilitatii hostul cu prestashop (pune sau cere suPHP pe server si o sa mearga).asta e tot .http://director.sidro.ro - director gratuit ce transfera page rank si imbunatateste pozitia site-ului in google. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sidro Posted March 2, 2009 Share Posted March 2, 2009 ehe, problema era ca steagul pe care incercam sa-l uploadez eu era mai mare de acea dimensiune.Am rezolvat cu steagul tău.Mulţumesc. ma bucur ca din ajutorul meu se inspira cineva si ajuta pe altcineva. asa e frumos :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fibonacci Posted March 2, 2009 Author Share Posted March 2, 2009 Sa inteleg ca din cauza dimensiunii steagului nu mergea traducerea ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sidro Posted March 2, 2009 Share Posted March 2, 2009 hehe ..... da ! ;-P Link to comment Share on other sites More sharing options...
RazvanPavel Posted March 2, 2009 Share Posted March 2, 2009 steagurile default prestashop sunt din setul fam fam http://www.famfamfam.com/lab/icons/flags/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sidro Posted March 2, 2009 Share Posted March 2, 2009 posibil , dar ATENTIE ! 16X11 PIXELI !!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
moss Posted September 19, 2010 Share Posted September 19, 2010 mi nu imi salveaza traducerile din back office. Am verificat dimensiunile steagului si sunt OK. Cum se pot modifica permisiunile imi puteti spune? Unde ar trebui sa intru si cum? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abh Posted September 19, 2010 Share Posted September 19, 2010 Intra in cpanel la File Manager, navighezi pana la acele fisiere si undeva in meniu ai optiunea de Change Permisions (sau ceva similar) Link to comment Share on other sites More sharing options...
moss Posted September 22, 2010 Share Posted September 22, 2010 care sunt fisierele pentru back office? Imi poate spune cioneva calea pana la ele si ce permisiuni trebuie sa acord? Cumva 777? Ms... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu Posted September 27, 2010 Share Posted September 27, 2010 Moss, in back office nu trebuie sa ai 777 la nici un fisier ... ce problema ai mai exact?de fapt in principiu din punct de vedere al securitatii nu e bine sa dai 777 la nici un fisier dar e un workaround la felul in care sunt configurate serverele pe care sunteti gazduiti. de ex. eu am configurat serverul cu suexec + fastcgi si nu mai am probleme la drepturi. e si rapid si sigur.cand mai cautati gazduire intrebati de cum au configurat php-ul si nu mai aveti bataie de cap cu drepturile fisierelor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petru Posted September 27, 2010 Share Posted September 27, 2010 care sunt fisierele pentru back office? Imi poate spune cioneva calea pana la ele si ce permisiuni trebuie sa acord? Cumva 777? Ms... Fisierul lang din tema folosita si eventuale alte module adaugate dupa instalarea initiala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts