andrzej Posted January 25, 2009 Share Posted January 25, 2009 Czy ktoś może już przeszedł przez to i może podać jakąś receptę na wygląd faktury zgodny z naszymi zwyczajami? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarre1987 Posted January 26, 2009 Share Posted January 26, 2009 Zajrzyj do pliku fpdf.php w katalogu tools\fpdf. Tam jest co prawda sam kod, ale wydaje mi sie ze mozna ustawiac marginesy itp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrzej Posted January 26, 2009 Author Share Posted January 26, 2009 Wymaga to zbyt dużo ingerencji w kodowanie jak na kogoś, kto tak jak ja, nie jest programistą. Tutaj interesuje mnie jak np. umieścić dane sprzedawcy i kupującego na sposób mniej więcej przyjęty w kraju. Przy okazuje się, że te e-faktury to lipa i US wykazują wyrozumiałość, jeśli je akceptują. Ważna jest jedynie ta papierowa, inaczej konieczny jest podpis elektroniczny. Tyle wyczytałem na którymś z portali finansowych. Może jedynie jako proforma się przyda wobec tego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarre1987 Posted January 26, 2009 Share Posted January 26, 2009 Tez tak mysle, ze najlepsze zastosowanie dla tych faktur pdf to "proforma" bo do czegos innego sie nie przydadza a i tak lepiej jest komus wyslac papierowa niz e-fakture bo pozniej moga byc same problemy. Najlepiej zablokowac dostep uzytkownikowi do podgladu. Tak czy siak zaplacic musi za produkt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts