petrecristea Posted June 6, 2011 Share Posted June 6, 2011 Salut.Daca ma poata ajuta cineva, candva am setat culorile statusurilor comenzilor iar acum as vrea sa modific deoarece nu am fost tocmai inspirat, le-am facut prea stridente si nu prea se mai cunoaste ce scrie.Nu mai apare optiunea (butonul acela colorat) unde can dadeam clic pe el puteam modifica culoarea statusului.In dreptul optiunii Culoare apare in felul urmator:Culoare:Statusul va fi evidențiat în această culoare. Doar culori HTML (ex. "lightblue", "#CC6600")Multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkLucas Posted June 7, 2011 Share Posted June 7, 2011 Salut.Daca ma poata ajuta cineva, candva am setat culorile statusurilor comenzilor iar acum as vrea sa modific deoarece nu am fost tocmai inspirat, le-am facut prea stridente si nu prea se mai cunoaste ce scrie.Nu mai apare optiunea (butonul acela colorat) unde can dadeam clic pe el puteam modifica culoarea statusului.In dreptul optiunii Culoare apare in felul urmator:Culoare:Statusul va fi evidențiat în această culoare. Doar culori HTML (ex. "lightblue", "#CC6600")Multumesc Gasesti aici coduri de culoare in format hexadecimal, cum vrei tu:http://www.w3schools.com/html/html_colornames.asp Link to comment Share on other sites More sharing options...
petrecristea Posted June 7, 2011 Author Share Posted June 7, 2011 Problema este ca nu pot modifica nimic deoarece textul care apare in dreptul optiunii Culoare nu poate fi editat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted June 7, 2011 Share Posted June 7, 2011 ai drepturi de rescriere, sau scriere???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
petrecristea Posted June 7, 2011 Author Share Posted June 7, 2011 Da, am acces total. Link to comment Share on other sites More sharing options...
valentin.g Posted June 7, 2011 Share Posted June 7, 2011 modifica in admin/adminordersstates.php linia <input type="color" data-hex="true" class="color mColorPickerInput" name="color" value="'.htmlentities($this->getFieldValue($obj, 'color'), ENT_COMPAT, 'UTF-8').'" /> cu <input type="text" data-hex="true" class="color mColorPickerInput" name="color" value="'.htmlentities($this->getFieldValue($obj, 'color'), ENT_COMPAT, 'UTF-8').'" /> in loc de type="color" pui type="text"nu asta e solutia dar temporar pana se rezolva bugul poti lucra asa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petrecristea Posted June 7, 2011 Author Share Posted June 7, 2011 Rezolvat, multumesc mult. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts