milos.l Posted June 6, 2011 Share Posted June 6, 2011 Zdravím všechny,potřebuju vyřešit následující problém: Importuju zboží pomocí vestavěného importu v PS. Zboží je klasika v CSVčku. Import proběhne vcelku vpořádku, nahrají se i obrázky, ale mám tu jeden problém. Potřeboval bych, aby se importované zboží zobrazovalo v shopu v takovém pořadí, v jakém je ve zdrojovém CSV souboru. Mám asi 7000 položek zboží a neni v mých silách posléze zboží nějak rovnat podle mých představ. ŘEŠIL NĚKDO TENTO PROBLÉM.Děkuji Link to comment Share on other sites More sharing options...
berka.pavel Posted June 6, 2011 Share Posted June 6, 2011 v prvním sloupci importu máš id, to nastavíš v kategoriích vzestupně tak, jak se zboží bude řadit a mělo by to fungovat, ne?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
milos.l Posted June 6, 2011 Author Share Posted June 6, 2011 I když do prvního sloupce importu dám posloupnost čísel 1 .... 7000, tak se stejně zboží v shopu zobrazuje jak chce. Kde mám tedy nastavit to třídění v kategoriích. Poraď, někde v nastavení kategorie? nebo kde? Link to comment Share on other sites More sharing options...
berka.pavel Posted June 6, 2011 Share Posted June 6, 2011 I když do prvního sloupce importu dám posloupnost čísel 1 .... 7000, tak se stejně zboží v shopu zobrazuje jak chce. Kde mám tedy nastavit to třídění v kategoriích. Poraď, někde v nastavení kategorie? nebo kde? jop, máš pravdu... :-/ koukal jsem na fórum (http://www.prestashop.com/forums/viewthread/103211/general_discussion/products_sorting_problem_position_inside_category) a radí upgrade na nejnovější verzi - tam je tento bug prý vyřešený Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts