sams Posted January 25, 2009 Share Posted January 25, 2009 Hledám člověka, který má pokročilé znalosti s instalaci a programovanim v P eshopupožaduji :*********************************************************************-podporu s instalaci a řešením chyb-zakazkove programove upravy v eshopu-upravy designu kodovaniaktualne potrebuji resit nasledujici*********************************************************************1.Pomoc pri instalaci - nefuguje mi url friendly2.Nezobrazuji se mi obrazky v eshopu (resil jsem jiz ve foru,i pres snahu zde pritomnych se mi nepovedlo opravit)3.Vytvorení importní funkce do P eshopu. (z jineho eshopu, ktery ma xml feed potrebuji do P eshopu zaimportovat a pravidelne akutalizovat polozky vcetne obrazku)Pokud máte zájem o dlouhodobou a oboustrane vyhodnou spolupraci za predem dohodnutoufinancni odmenu, dále jste schopni pro zacatek splnit výše tři uvedene pozadavky, napiste miprosim do PM Vase financni predstavy o za vyreseni vyse uvedenych 3 bodu a dale zasletereferenci na Vama realizovane eshopy.Dekuji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts