adjon Posted June 1, 2011 Share Posted June 1, 2011 Děkuji za upravený modul dobírka 1.1 , vše mi funguje na instalaci 1.4.0.17 - s drobnou chybkou - objevuje se mi pouze s anglickým textem - nevíte někdo co s tím ? Děkuji za radu Robertomlouvám se omylem jsem založil nové vlákno Link to comment Share on other sites More sharing options...
djmila Posted June 1, 2011 Share Posted June 1, 2011 Děkuji za upravený modul dobírka 1.1 , vše mi funguje na instalaci 1.4.0.17 - s drobnou chybkou - objevuje se mi pouze s anglickým textem - nevíte někdo co s tím ? Děkuji za radu Robert )translate/vyber moduly/cz vlajka.... a preloz si ho ( muzes pouzit google, ale stejne pak budes muset trochu doladit ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
adjon Posted June 2, 2011 Author Share Posted June 2, 2011 Děkuji za upravený modul dobírka 1.1 , vše mi funguje na instalaci 1.4.0.17 - s drobnou chybkou - objevuje se mi pouze s anglickým textem - nevíte někdo co s tím ? Děkuji za radu Robert )translate/vyber moduly/cz vlajka.... a preloz si ho ( muzes pouzit google, ale stejne pak budes muset trochu doladit ) Děkuji za radu ohledně překladu modulu- bohužel se mi to nedaří. Nožná je zakopaný pes v tom, že jsem testoval soubory dobírka a hotově - poté jsem instaloval jiné verze, které teď chodí. Předchozí odstraněno přes adminitraci. Teď pokud nahlédnu přes FTP - tyto moduly jsou zde stále uvedeny a nelze je odstranit ani rozkliknout. Navíc se nějak aktualizují, protože datum vytvoření je vždy aktuální datum v čase 00:04 - setkal se s tím někdo? Jak tyto soubory odstraním ? Ono je totiž vše uvedeno i u překladu 2x Díky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Minwormed Posted June 23, 2011 Share Posted June 23, 2011 S tím samým mám problém i já, poradí někdo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
XM4N Posted June 23, 2011 Share Posted June 23, 2011 Jen takovy napad ohledne tech modulu, zkontrolujte si jestli ty jine verze nejsou stale zavesene (Pozice modulu, hook modules) takze by bylo potreba je z toho dat pryc a potom coz je mozna i rychlejsi pokud jste je opravdu odinstalovali a smazali, ale stale tam jsou pak jsou taky i v databazi takze najit a vymazat z ni. Pak si dejte nove verze. Obcas zlobi i cache v preste i prohlizeci proto nemusi neco jit tak jak ma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
illhexapod Posted November 7, 2011 Share Posted November 7, 2011 čaues parto, dle návodu jsem se dohrabal kladného výsledku podle http://www.prestasho...hip2pay__st__40 Vše fungovalo dokonale až na dobírku od http://www.prestasho...ay/page__st__80 od Maria_M, která byla v angličtině. To by ani tak nevadilo ale při překladání jsem zjistil, že přeložený už je. když jsem ho resetoval i znovu reinstaloval začalo to házet chybu, že už tam je, přitom nebyl atd.... nyní cokoli udělám, nemám šanci aby se platební modul zobrazil při výběru platby..... poradíte pls?? PrestaShop™ 1.4.5.1 Díky! P.S. ještě malinký postřeh, u zavěšení se klasicky u Payment vypisujou 3 moduly ale viditelné jsou pouze dva převod a hotově...(pokud to někomu pomůže jako nápověda) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted November 8, 2011 Share Posted November 8, 2011 Pokud používáš ship2pay nebo stiff a nastavoval si dopravce nebo platbu, musíš znova nastavit provázanost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts