biaaa Posted January 24, 2009 Share Posted January 24, 2009 Cafte,nevie mi niekto poradit ake ma byt nasatvene kodovanie pre vytvaranie PDF? Vo vytvorenej PDF faktura sa mi nezovrazuju spravne znaky č ť Ľ atď...Vidim tam same ISO - skusil som ISO resp WIN 1250 - ale to mi tiez nefunguje.Vdaka Link to comment Share on other sites More sharing options...
biaaa Posted January 24, 2009 Author Share Posted January 24, 2009 Momentalne som uz vyskusal vsetky kodovania - no faktura je stale zla. Nevie niekto poradit? Ako to opravit?Vdka Link to comment Share on other sites More sharing options...
zatras Posted January 24, 2009 Share Posted January 24, 2009 cau, skus si stiahnut prilozeny subor, rozbal ho a skopiruj to co tam je. potom chod do administracie a v Nastaveniach-PDF pouzi: kodovanie cp2150, font: arialmt. mne to funguje takze vela stastia. :-) pdf_prestashop_11_final.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
biaaa Posted January 25, 2009 Author Share Posted January 25, 2009 cau, skus si stiahnut prilozeny subor, rozbal ho a skopiruj to co tam je. potom chod do administracie a v Nastaveniach-PDF pouzi: kodovanie cp2150, font: arialmt. mne to funguje takze vela stastia. :-) no mne sa po nahrani tychto dvoch suborov prestal zobrazovat shop uplne - back office ide ale front nie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clerc Posted September 17, 2009 Share Posted September 17, 2009 Možno Vám to pomôže!Posledne po upgrade PS prepisujem iba fonty (tools>fpdf>font) bez prepísania PDF.php a Tools.php v classes a funguje to bez problémov. Link to comment Share on other sites More sharing options...
argento Posted September 18, 2009 Share Posted September 18, 2009 ahojte.. mne sa zobrazujuu vsetky znaky ale bez makcanov a dlznov... :-( poradte ako na to please... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tozi Posted November 8, 2009 Share Posted November 8, 2009 Ahojte vie niekto čo s týmto problémom? Nezobrazuje sa správne Kč. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clerc Posted November 9, 2009 Share Posted November 9, 2009 Postup nastavenia češtiny a slovenčiny pre PDF zostavy pre PS 1.2.Píšem naschvál že PDF zostavy, lebo názov záleží od toho odkiaľ to vytláčame a ako sme preložili PDF (faktúra, dodací list, dobropis, žiadosť, objednávka)# Ak ste skúšali postup pre PS 1,1 a prepísali súbory PDF.php a Tools.php tieto vymažte a nahrajte znovu z inštalácie PS 1.2# Nakopírujte cs fonty do tools/fpdf/font (v prílohe)# V administrácii nastavite PDF na kódovanie CP1250 a font na arialmt (Natavenia>PDF)# V administrácii Nástroje>Preklady hneď v prvej časti Úprava prekladov kliknite na SK alebo CZ vlajku a vyberte preklady PDF. Preklad skontrolujte, prípadne upravte a dopíšte chýbajúce a uložte kliknutím na Aktualizovať prekladyPo tejto úprave by mali znaky fungovať správne a výsledok by mal byť podobný ako v prílohe.Údaje o firme v spodnej časti nastavujeme v administrácii Nastavenia>Kontakt. Čo napíšete do kolónky Firemné údaje to sa objaví v spodnej časti (ja tu uvádzam názov spoločnosti, IČO, IČ DPH a bankové spojenie)Táto faktúra samozrejme nie je daňovým dokladom a slúži iba pre informáciu zákazníka nakoľko nemá všetky náležitosti podľa našich zákonov. (Možno by sme to mali takto uvádzať aj na faktúrach) cs_fonty.zip 000003.pdf 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
otiz Posted April 17, 2010 Share Posted April 17, 2010 Zdravím, nevie niekto kde a akím spôsobom sa ukladá nastavenie pdf? v Clercovom prípade je to bod 3. V administrácii nastavite PDF na kódovanie CP1250 a font na arialmt (Natavenia>PDF)Potrebujem to videť resp. zmeniť bez administrácie??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
erico01234 Posted November 5, 2010 Share Posted November 5, 2010 pouzivam PS 1.3.2.3 a spravil som to podla navodu vyssie, ale i tak sa namiesto Č zobrazuje ?prosim o radu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts