vladox Posted May 31, 2011 Share Posted May 31, 2011 vyšla nová verzia 1.4.2, myslíte, že sa mi oplatí prejsť na ňu z 1.4.0.17, ktorá má veľa chýb? Je to už fakt stabilná verzia, alebo ešte radšej počkať? Link to comment Share on other sites More sharing options...
otakarw Posted May 31, 2011 Share Posted May 31, 2011 už sa oplatí Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladox Posted June 1, 2011 Author Share Posted June 1, 2011 nie sú známe nijaké bugy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
otakarw Posted June 1, 2011 Share Posted June 1, 2011 Su zname bugy, ale presta je uz raz taka. Mnozstvo bolo zredukovane ale obcas sa nieco vyskytne. Bol nejaky prbolem s OPC ale inak nic specialne. 1.4.2.5 by sa dala nazvat ako RTM verzia. 1.4.0.17 bola taka alfa verzia Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladox Posted June 2, 2011 Author Share Posted June 2, 2011 ešte nikdy som neaktualizoval Prestashop, môžem na prechod z 1.4.0.17 na 1.4.2.5 použiť postup uvedený tu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
otakarw Posted June 2, 2011 Share Posted June 2, 2011 Ano, dolezita je vzdy zaloha, nie vzdy sa to cloveku podari urobit hned spravne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladox Posted June 2, 2011 Author Share Posted June 2, 2011 a čo sa týka databázy, môžem mať tú istú? Ak nevyjde niečo a budem skúšať niečo meniť s novou verziou, potom ju trebárs vymažem (novú verziu), ak budú problémy, neostanú tam zvyšky v databáze prepísané z novej verzie, ktoré budú vadiť, akl by som sa vrátil k pôvodnej verzii? Link to comment Share on other sites More sharing options...
otakarw Posted June 2, 2011 Share Posted June 2, 2011 databazu tiez treba zalohovat!!! bud cez phpmyadmin alebo sa to da aj cez administraciu. Pocas upgradu sa vacsinou meni struktura alebo niektore hodnoty v databaze takze zaloha je nutna pre istotu. Tiez je mozne to urobit aj cez konzolu ale to je viac pokrocily sposob pre rozsiahle databazy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladox Posted June 3, 2011 Author Share Posted June 3, 2011 databázu stačí zálohovať iba cez administráciu v Prestashope? Link to comment Share on other sites More sharing options...
otakarw Posted June 3, 2011 Share Posted June 3, 2011 staci ale lepsie je predsa len cez phpmyadmin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladox Posted June 3, 2011 Author Share Posted June 3, 2011 Ďakujem za odpovede Link to comment Share on other sites More sharing options...
EMACHO Posted June 13, 2011 Share Posted June 13, 2011 Nestalo sa náhodou niekomu to čo mne. Prestal mi reagovať obchod po tom čo som skúšal modul Zákaznícky odporúčací program. Po volaní kategórie, kontaktov (aj iné info) alebo produktu pošle do prehliadača iba prázdne okno bez kódu.------------------Vyriešené podľa českého fóra------------------http://www.prestashop.com/forums/viewthread/104586/instalace_konfigurace___aktualizace_upgrady/vyeeno_nezobrazuje_se_front_officeProblém bol v smarti 2-3. Prepol som na smarty 2 reloadol a následne vátil na používanie smarty 3 a všetko je ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts