chivoto Posted May 29, 2011 Share Posted May 29, 2011 Magazinul are monedele RON, USD si EUR. Moneda implicita este EUR.As vrea sa accept plati cu PayPal pentru Romania. Adica clientul sa plateasca cu cardul, in lei. Problema e ca nu se poate, imi zice: PayPal response: TIMESTAMP -> 2011-05-29T09:27:53Z L_ERRORCODE0 -> 10605 L_ERRORCODE1 -> 10001 L_SHORTMESSAGE0 -> Transaction refused because of an invalid argument. See additional error messages for details. L_SHORTMESSAGE1 -> Transaction failed due to internal error L_LONGMESSAGE0 -> Currency is not supported L_LONGMESSAGE1 -> Internal Error L_SEVERITYCODE0 -> Error L_SEVERITYCODE1 -> Error Eroare PayPalCe pot sa fac? Stiu ca pot sa aleg din currency restrictions sa fie EUR sau USD insa nu e o varianta buna pentru ca PP face conversia din lei, in EUR/USD la cursul stabilit de ei, eu primesc acesti USD sau EUR pe care apoi ii transforma iar banca in lei, la cursul bancii. Va rog frumos, o mana de ajutor... Link to comment Share on other sites More sharing options...
valentin.g Posted May 30, 2011 Share Posted May 30, 2011 nu am folosit paypal pentru romania dar stiu ca conversia se face din magazin asa cum ai definit tu in currencies.in paypal ajung plati in eur/usd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciribicorbo Posted September 1, 2012 Share Posted September 1, 2012 daca tu ai setat in contul de paypal EUR ca primary si la Payment la Currencies restrictions trebuie sa ai selectat sub P (paypal) tot EUR ca sa nu te lovesti de eroarea Currency is not supported Link to comment Share on other sites More sharing options...
subulica Posted October 3, 2012 Share Posted October 3, 2012 (edited) Nu merge. In contul de Paypal e selectata moneda Euro. Cand selectez Payal la euro in Resticții valutare pur si simplu nu mai apare ca metoda de plata. In schimb cand selectez RON la Resticții valutare : ( SandBox mode TEST) Express Checkout shortcut imi spune ca: PayPal response: TIMESTAMP -> 2012-10-08T18:04:23Z L_ERRORCODE0 -> 10002 L_SHORTMESSAGE0 -> Security error L_LONGMESSAGE0 -> Security header is not valid L_SEVERITYCODE0 -> Error Daca las tot RON si pun Live Mode (Recomandat) , Express Checkout shortcut imi spune ca: Please refer to logs: PayPal response: TIMESTAMP -> 2012-10-08T18:05:11Z L_ERRORCODE0 -> 10605 L_SHORTMESSAGE0 -> Transaction refused because of an invalid argument. See additional error messages for details. L_LONGMESSAGE0 -> Currency is not supported L_SEVERITYCODE0 -> Error Cred ca am vreo 2 saptamani de cand ma chinui. E clar ca ar trebui sa las la restrictii valutare EURO dar cand fac acest lucru dispare din metoda de plata prin paypal Orice ajutor ... o idee ceva orice mi-ar fi de mare ajutor. Acum e setat cum ar trebuie sa fie acest modul PayPal v3.2.4 + Modul de Compatibiliate v0.3. metoda de plata Express Checkout shortcut + Euro la restrictii valuatare si cont paypal Edited October 8, 2012 by subulica (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
subulica Posted October 9, 2012 Share Posted October 9, 2012 Magazinul are monedele RON, USD si EUR. Moneda implicita este EUR. As vrea sa accept plati cu PayPal pentru Romania. Adica clientul sa plateasca cu cardul, in lei. Problema e ca nu se poate, imi zice: PayPal response: TIMESTAMP -> 2011-05-29T09:27:53Z L_ERRORCODE0 -> 10605 L_ERRORCODE1 -> 10001 L_SHORTMESSAGE0 -> Transaction refused because of an invalid argument. See additional error messages for details. L_SHORTMESSAGE1 -> Transaction failed due to internal error L_LONGMESSAGE0 -> Currency is not supported L_LONGMESSAGE1 -> Internal Error L_SEVERITYCODE0 -> Error L_SEVERITYCODE1 -> Error Eroare PayPal Ce pot sa fac? Stiu ca pot sa aleg din currency restrictions sa fie EUR sau USD insa nu e o varianta buna pentru ca PP face conversia din lei, in EUR/USD la cursul stabilit de ei, eu primesc acesti USD sau EUR pe care apoi ii transforma iar banca in lei, la cursul bancii. Va rog frumos, o mana de ajutor... Am rezulvat eu daca mai esti interesat te ajut Link to comment Share on other sites More sharing options...
mybijoustore Posted November 4, 2012 Share Posted November 4, 2012 Am si eu exact aceeasi problema, pana la urma a gasit cineva o rezolvare? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kappamoto Posted November 16, 2012 Share Posted November 16, 2012 Acum nu poti face decat sa tii nivelul paritatii foarte apropiat de cel al bancii si castiga toata lumea sau cel putin nu pierde Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariusicuta Posted December 4, 2012 Share Posted December 4, 2012 in momentul in care se doreste efectuarea plati prin pay pal, va gtrebuie ca valuta afisata in magazin sa fie una din valutele mentionate pe site-ul pay pal, ca fiind acceptate. In momentul in care se alege pe site moneda euro, usd ...., te va trrimite imediat pe pagina de paypal pentru efectuarea plati. pana se va introduce ca moneda acceptata "RON" de catre cei de la paypal, este singura solutie pentru a acepta plati in acest mod. sper sa va fie de folos o zi mirifica sa aveti www.depozitcartuse.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
roliviu Posted March 31, 2013 Share Posted March 31, 2013 ai folosit vreodata paypal? am intrat putin pe site ul tau si am vazut ca nu ai nici o metoda de plata cu cardul...ai renuntat definitiv la idee? Link to comment Share on other sites More sharing options...
subulica Posted March 31, 2013 Share Posted March 31, 2013 ai folosit vreodata paypal? am intrat putin pe site ul tau si am vazut ca nu ai nici o metoda de plata cu cardul...ai renuntat definitiv la idee? Nu am renuntat. E oprit siteul si am oprit formele de plata. Dar paypal in romania nu cred ca faci treaba ... nu stie lumea. E bine sa fie acolo pt cunoscatori ca forma alfernativa de plata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
roliviu Posted March 31, 2013 Share Posted March 31, 2013 ai vreo recomandare de procesator in lei? eu le am scris celor de la payu si mi au trimis un modul dar care atunci cand l am urcat in presta nu se regaseste nicaieri... astept maine de la ei un raspuns...mi s au parut cam cei mai documentati..nu stiu in ce masura o sa ma pricep eu la implementare pt ca nu sunt un cunoscator... Link to comment Share on other sites More sharing options...
subulica Posted March 31, 2013 Share Posted March 31, 2013 Credca implementarea e sub forma de cod sau de modul. Toate prestashopurile din ro au metode de plata incorporate 3 party. Deci o sa ii mearga . Vezi cum fac deconturile. Formele astea de plata sunt bune ca nu iti bate nimeni la usabdaca se ia cu card fals, se descurca ei. Si nici nu tii tu date personale pe hostul tau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
redcode Posted March 28, 2014 Share Posted March 28, 2014 magazinul trebuie sa aiba 2 valute - leu si euro mergeti la tabul cu " Restricții modul de plată " si setati restrictiile valutare sa fie EURO in dreptul iconului cu Paypal si asta e tot clientul face cumparaturi in LEI iar cand plateste cu paypal va plati in euro . have fun. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlueMe Posted October 1, 2014 Share Posted October 1, 2014 magazinul trebuie sa aiba 2 valute - leu si euro mergeti la tabul cu " Restricții modul de plată " si setati restrictiile valutare sa fie EURO in dreptul iconului cu Paypal si asta e tot clientul face cumparaturi in LEI iar cand plateste cu paypal va plati in euro . have fun. Merci, eu am rezolvat problema folosind soluția prezentată de tine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlueMe Posted October 1, 2014 Share Posted October 1, 2014 (edited) Revin asupra problemei .. se pare ca acum a intervenit altceva. Daca setez pe EUR in loc de moneda implicita a magazinului nu mai apare optiunea de a plati cu PayPal ) asta se intampla pe PS 1.6.0.8 / PayPal 3.7.2Aveti vreo idee ce s-ar putea face ?Multumesc Edited October 1, 2014 by BlueMe (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobbyshomerul Posted December 13, 2014 Share Posted December 13, 2014 (edited) ca sa nu mai folosesasca moneda implicita ci pe cea selectata (a cosului) in modulul paypal -> process.php -> linia 125 se comenteaza urmatoarele lini: // if ($cart_currency !== $currency_module) // { // $this->context->cart->id_currency = $currency_module->id; $this->context->cart->update(); // } // $this->context->currency = $currency_module; $this->product_list = $this->context->cart->getProducts(); daca se incearca plata in RON va da eroare din cauza ca paypal nu accepta lei dar daca se schimba moneda din meniu, se va actualizea cosul si se poate plati in EURO sau USD. la mine pe site asa merge fara probleme. in speranta ca am reusit sa fiu de folos cu ceva, va urez bafta L.E. e pt versiunea 1.6 Edited December 13, 2014 by bobbyshomerul (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts