Serhiy Chaklosh Posted May 28, 2011 Share Posted May 28, 2011 ZdarekZajímalo by mě jestli musím obnovit nějak soubor sitemap.xml když jsem třeba před nedavnem přidal subdomenu s blogem. A taky jak a kde se to dělá?A za druhé mám, myslím pořad problém se zabrazováním diakritiky ale nevím přesně kde. Něco jsem včera přepisoval v tools.php což způsobilo spravné zobrazování čárek a hačků ve zdrojovém kódu, jenže když jsem se díval na statistiky navštěvovanosti stránek na toplistu, tak v názvu hlavní stránky se pořad zobrazuje místo "Samolepky na zeď " - "Samolepky na ze%u010F .....".Jak to vlastně vidí roboti?Děkuji má stránka je www.majestick.cz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sem Tam Posted May 29, 2011 Share Posted May 29, 2011 ZdarekZajímalo by mě jestli musím obnovit nějak soubor sitemap.xml když jsem třeba před nedavnem přidal subdomenu s blogem. A taky jak a kde se to dělá?A za druhé mám, myslím pořad problém se zabrazováním diakritiky ale nevím přesně kde. Něco jsem včera přepisoval v tools.php což způsobilo spravné zobrazování čárek a hačků ve zdrojovém kódu, jenže když jsem se díval na statistiky navštěvovanosti stránek na toplistu, tak v názvu hlavní stránky se pořad zobrazuje místo "Samolepky na zeď " - "Samolepky na ze%u010F .....".Jak to vlastně vidí roboti?Děkuji má stránka je www.majestick.cz Sitemap.xml se aktualizuje v Administraci-Moduly-Google sitemapSe subdomenou a blogem nemá sitemap presty nic společného, pro blog musí být samostatný sitemap.xml. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serhiy Chaklosh Posted May 29, 2011 Author Share Posted May 29, 2011 Jako vždy děkuji jedinému, kdo se mi ozval - Sem Tam!!! U sitemap už mám vše jasné. Co ale druhá část otázky? Myslím tím to zobrazování diakritiky ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sem Tam Posted May 29, 2011 Share Posted May 29, 2011 Jako vždy děkuji jedinému, kdo se mi ozval - Sem Tam!!! U sitemap už mám vše jasné. Co ale druhá část otázky? Myslím tím to zobrazování diakritiky ... To bohužel netuším, v prohlížeči i ve výsledcích Google je diakritika správně. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serhiy Chaklosh Posted May 30, 2011 Author Share Posted May 30, 2011 I tak děkuji mnohokrát ..... budu ale pátrat dál Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts